Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Sokkal több poén, kevesebb giccs

  • TV GO
  • 2018. 04. 13., 11:16

Kevin Costnert, Whitney Houstont és giccset nyomokban sem tartalmaz!

Akinek a Sokkal több mint testőr plakátja láttán felcsillanna a szeme, hogy az 1992-es Whitney Houston nevével fémjelzett Több mint testőr folytatását, esetleg annak férfiakkal eljátszott változatát láthatja, azt (sajnos) ki kell ábrándítanunk: Ryan Reynolds és Samuel L. Jackson párosa nélkülöz mindennemű nyálas romantikát, ellenben nagy mennyiségben tartalmaz akciót, trágárságot és prosztó poénokat.

Michael Bryce (Ryan Reynolds) a testőrök testőre, ám karrierjét jelentősen megakasztja az az apró malőr, hogy egyik védencét sikerül fejbelőnie a konkurenciának. Annak rendje és módja szerint le is csúszott a ranglétrán - mert ugye ki alkalmazna egy béna testőrt? Mondjuk az exe, aki egy diktátor megdöntésében szeretné Bryce segítségét kérni: el kell juttatnia egy top bérgyilkost, Darius Kincaidet(Samuel L. Jackson) a nemzetközi bíróság elé, hogy tanúskodjon egy közép-európai diktátor (Gary Oldman) ellen. Nehezítő tényező, hogy a diktátor egy hadseregnyi nehézfiúval próbálja ezt megakadályozni, Bryce-nak tehát nincs egyszerű dolga, ráadásul Kincaid sem egyszerű eset - természetesen kiderül, hogy a két férfinak kényes múltja van. A nagy kérdés nem csak az lesz, hogy a testőr el tudja-e juttatni a kényes "rakományát" a címzetthez, hanem hogy a két összeférhetetlen férfi mikor csinálja ki egymást.

Mindezt persze humorral, robbantásokkal, árulással, pontosan olyan stílusban, ahogy azt az előzetes ígéri - mindezt két olyan komédiással, mint Samuel L. Jackson és Ryan Reynolds.

A Sokkal több mint testőr már elérhető a TV GO kínálatában!

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Képek forrása: Plejmo, The Playlist, Screenrant

Filmek Neked!

Sokkal több mint testőr

Színes, magyarul beszélő, amerikai akció-vígjáték (2017)

A Grincs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)

Bohém rapszódia

Angol-amerikai életrajzi dráma, zenés film (2018)

Csillag születik

Színes, magyarul beszélő, amerikai zenés film, filmdráma (2018)