Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Túl az idő és a tér határain, túl minden képzeleten...

  • TV GO
  • 2018. 04. 13., 18:57
  • Minden, ami TV

Christopher Nolan pár évvel ezelőtt már a jövőben kezdett el gondolkodni: nem feltétlenül a közeljövőben, bár sosem tudhatjuk, mikor kerül sor az idősíkok és a tér cseréjére. Reméljük, hogy soha.

Érdekes tudományos kérdést feszeget a rendező a 2014-es Csillagok között – vagy ahogyan mindenki ismeri: Interstellar – című filmben: hogyan és – legfőképpen – milyen bolygó lesz alkalmas az élet továbbvitelére akkor, ha már ez az égitest, a Föld nem lesz képes arra, hogy az emberiség fennmaradjon, illetve kérdésként merül fel az is, hogy van-e élet a jelenleg ismert galaxisunkon kívül.

Nolan szerint nem kell sokat várnunk a kérdés megválaszolására, hiszen filmjét – mely igazi sztárparádéval készült – a XXI. század közepére helyezi, mintegy előrevetítve a különféle természeti katasztrófákkal teletűzdelt armageddont, teljes pusztulást. Ilyen körülmények vezetik a NASA korábbi űrhajósát és vezető mérnökét, Joseph Cooper-t a vissza az űrhivatalhoz, vagy legalábbis annak egy elfeledésbe merült intézetéhez, amely egy első hallásra is őrült tervet eszelt ki: a cél az űrben, a Szaturnuszhoz közeli fekete lyukon való átkelés, amely a feltételezések szerint egy teljesen más idő- és térdimenzióba viszi át látogatóit, ám ezúttal olyan dolgokkal futnak szembe, amelyek az íróasztal mögül nem igazán kiszámíthatók, illetve semmilyen fizikai elmélettel sem magyarázhatók. Vagy mégis?

Nézd meg most vasárnap 18:55-től az RTL Klub-on, mire jutnak az élet továbbörökítésének kérdésében az Interstellar tudósai, fizikai-matematikai zsenijei, akiket többek közt Matthew McConaughey, Anne Hathaway, Jessica Chastain, Bill Irwin, Ellen Burstyn és Michael Caine személyesítenek meg.

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Imgur.com

Kategóriák: Minden, ami TV

Filmek Neked!

Bogyó és Babóca

Színes, magyar rajzfilm (2010)

Az apáca

Színes, magyarul beszélő, amerikai horror (2018)

Fák jú Tanár úr! 3.

Színes, magyarul beszélő német vígjáték (2017)

Bogyó és Babóca - 13 új mese

Színes, magyar rajzfilm (2010)