Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Túl az idő és a tér határain, túl minden képzeleten...

  • TV GO
  • 2018. 04. 13., 18:57
  • Minden, ami TV

Christopher Nolan pár évvel ezelőtt már a jövőben kezdett el gondolkodni: nem feltétlenül a közeljövőben, bár sosem tudhatjuk, mikor kerül sor az idősíkok és a tér cseréjére. Reméljük, hogy soha.

Érdekes tudományos kérdést feszeget a rendező a 2014-es Csillagok között – vagy ahogyan mindenki ismeri: Interstellar – című filmben: hogyan és – legfőképpen – milyen bolygó lesz alkalmas az élet továbbvitelére akkor, ha már ez az égitest, a Föld nem lesz képes arra, hogy az emberiség fennmaradjon, illetve kérdésként merül fel az is, hogy van-e élet a jelenleg ismert galaxisunkon kívül.

Nolan szerint nem kell sokat várnunk a kérdés megválaszolására, hiszen filmjét – mely igazi sztárparádéval készült – a XXI. század közepére helyezi, mintegy előrevetítve a különféle természeti katasztrófákkal teletűzdelt armageddont, teljes pusztulást. Ilyen körülmények vezetik a NASA korábbi űrhajósát és vezető mérnökét, Joseph Cooper-t a vissza az űrhivatalhoz, vagy legalábbis annak egy elfeledésbe merült intézetéhez, amely egy első hallásra is őrült tervet eszelt ki: a cél az űrben, a Szaturnuszhoz közeli fekete lyukon való átkelés, amely a feltételezések szerint egy teljesen más idő- és térdimenzióba viszi át látogatóit, ám ezúttal olyan dolgokkal futnak szembe, amelyek az íróasztal mögül nem igazán kiszámíthatók, illetve semmilyen fizikai elmélettel sem magyarázhatók. Vagy mégis?

Nézd meg most vasárnap 18:55-től az RTL Klub-on, mire jutnak az élet továbbörökítésének kérdésében az Interstellar tudósai, fizikai-matematikai zsenijei, akiket többek közt Matthew McConaughey, Anne Hathaway, Jessica Chastain, Bill Irwin, Ellen Burstyn és Michael Caine személyesítenek meg.

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Imgur.com

Kategóriák: Minden, ami TV