Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Traumák újratöltve: apját meggyilkolják, otthonát felégetik

  • TV GO
  • 2018. 04. 14., 10:25

Egyre több részletet tudunk egy legendás állatmese újjászületéséről.

Hét sikeres élőszereplős befektetés után eljött a nyolcadik nagy dobás ideje, és ha már nagy dobás, akkor az csak és kizárólag Az oroszlánkirály lehet, aminek élőszereplős feldolgozását 2019-ben küldi csatasorba a Disney.

Alig van gyermek, aki ne emlékezne a jóságos Mufasa tanításaira, arra, ahogyan túláradó apai jósággal terelgette Simba fiát öröksége felé. Családi idill volt ez, a szavannát nem dúlták vadak, vadászok és táplálék állatok italoztak együtt a tavaknál, éhségüket szeretettel csillapították. Egy napon aztán felbukkant Zordon, majd egy balesetnek álcázott trónfosztási kísérlet után majdnem, de csak majdnem végleg bezsebelte a királyi rangot, hogy aztán hiénáival a háta mögött új szavannarendet teremtsen.

A fájdalmas veszteség feldolgozását egy spontán pattant ezoterikus kaland indukálta, melynek másnapján Simba felkerekedett, hogy megcincálja a mostoha rokon bozontos pofaszakállát.

Ezt a klasszikus történetet láthatjuk napjaink ízlésének megfelelő verzióban feldolgozva a jövő nyáron. Az oroszlánkirály remake rendezője az Jon Favreau, aki például A dzsungel könyvével termelt ki elképesztő mennyiségű dollárt a Disney-nek. Zenei téren JayZ-né Beyoncé és Elton John szerepvállalásáról tudunk, az eredeti filmből ismerős dalok közül legalább négyet hallhatunk majd várhatóan elképesztően fülbemászó feldolgozásban. 2019 Simba éve lesz!

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Filmek Neked!

A Zöld Urai

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)

Agymanók

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2015)

Minyonok

Színes, magyarul beszélő, amerikai családi animációs film (2015)

Jégvarázs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)