Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Traumák újratöltve: apját meggyilkolják, otthonát felégetik

  • TV GO
  • 2018. 04. 14., 10:25

Egyre több részletet tudunk egy legendás állatmese újjászületéséről.

Hét sikeres élőszereplős befektetés után eljött a nyolcadik nagy dobás ideje, és ha már nagy dobás, akkor az csak és kizárólag Az oroszlánkirály lehet, aminek élőszereplős feldolgozását 2019-ben küldi csatasorba a Disney.

Alig van gyermek, aki ne emlékezne a jóságos Mufasa tanításaira, arra, ahogyan túláradó apai jósággal terelgette Simba fiát öröksége felé. Családi idill volt ez, a szavannát nem dúlták vadak, vadászok és táplálék állatok italoztak együtt a tavaknál, éhségüket szeretettel csillapították. Egy napon aztán felbukkant Zordon, majd egy balesetnek álcázott trónfosztási kísérlet után majdnem, de csak majdnem végleg bezsebelte a királyi rangot, hogy aztán hiénáival a háta mögött új szavannarendet teremtsen.

A fájdalmas veszteség feldolgozását egy spontán pattant ezoterikus kaland indukálta, melynek másnapján Simba felkerekedett, hogy megcincálja a mostoha rokon bozontos pofaszakállát.

Ezt a klasszikus történetet láthatjuk napjaink ízlésének megfelelő verzióban feldolgozva a jövő nyáron. Az oroszlánkirály remake rendezője az Jon Favreau, aki például A dzsungel könyvével termelt ki elképesztő mennyiségű dollárt a Disney-nek. Zenei téren JayZ-né Beyoncé és Elton John szerepvállalásáról tudunk, az eredeti filmből ismerős dalok közül legalább négyet hallhatunk majd várhatóan elképesztően fülbemászó feldolgozásban. 2019 Simba éve lesz!

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!