Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Disney-mesedélután – Timothy Green különös élete

  • TV GO
  • 2018. 04. 15., 07:52

Klasszikus történetek klasszikus élethelyzetekről. Talán ezért is szeretjük Walt Disney egészestés rajz- és animációs filmjeit, melyeket most egy új sorozatunkban némi nosztalgia mellett ajánlunk a legkisebbeknek és gyermeklelkű szüleiknek.

Nagyon-nagyon sokkal küzdenek azzal a problémával, hogy nem lehet gyerekük, és csupán annak az illúziója, vágya marad számunkra, hogy elképzelik azt, milyen lenne az, ha mégis lehetőségük lenne egy gyermeknek életet adni. Egy újabb Disney-film a töretlen reményről, hitről, ábrándokról, és arról, hogy bizony az álmok valóra válhatnak.

Forrás: Disney Media Distribution

Mert igenis esélyt kell adni az álmoknak, annak, hogy azok valóra váljanak. Cindy (Jennifer Garner) és Jim Green (Joel Edgerton) is próbál a legjobbakban hinni, de Ők is eljutnak arra a pontra, amikor a remény már-már csupán pislákol – vagy éppenhogy kialudni készül: talán éppen ezért veti papírra Cindy, hogy milyen gyermeket is szeretnének, majd ezt a papírost párjával elássák kertjükben.

Egy viharos éjjelen azonban érdekes dolog történik: házuknál egy furcsa kisfiú, Timothy jelenik meg, a ház és a család körül pedig csodák sorozata történik meg, mindenkit elvarázsol, és csodálatos változások mennek végbe, így nem is csoda, hogy Green-ék nem is tudnák elképzelni Nélkülük életüket. De ki ez a fiú, ki ez a csodálatos jövevény?

A Disney varázslatos története már a TV GO-n!

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Disney Media Distribution

Filmek Neked!

Egy kis szívesség

Színes, magyarul beszélő, amerikai krimi-thriller (2018)

Amikor lehunyod a szemed

Színes, magyarul beszélő, angol horror (2018)

Aquaman

Színes, magyarul beszélő, amerikai-ausztrál akciófilm, kalandfilm, fantasy (2018)

BÚÉK

Színes, magyar vígjáték (2018)