Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Michelle Rodriguez alig várja a Halálos iramban 8-at

  • TV GO
  • 2015. 09. 21., 20:00

A korábbi filmekben fontos szerepet játszó színésznő természetesen benne lesz a 2017-ben érkező folytatásban, amiről most néhány újabb információmorzsa látott napvilágot.

Még csak öt hónap telt el a Halálos iramban-széria legutóbbi, hetedik részének bemutatása óta, de Michelle Rodriguez már alig várja az újabb gyorshajtós kalandot.

A 37 éves akcióhősnőt az E! News kapta el a Harper’s Bazaar partiján, New Yorkban, ahol szívesen mesélt a közelgő folytatásról. „Jövő nyáron kezdjük a forgatást. Most próbáljuk összeszedni a bagázst” – mondta izgatottan Rodriguez. „Jó okra van szükségünk, hogy Paul (a legutóbbi rész forgatása alatt autóbalesetben elhunyt Paul Walker – a szerk.) halála után is folytassuk. De ez a franchise most már nemcsak Amerikáé, globálissá nőtte ki magát, ezért komolyan kell vennünk” – tette hozzá.

Michelle Rodriguez a Halálos iramban 7-ben (Forrás: UIP-Duna Film)

A színésznő azt is kifejtette: fontos, hogy az új résznek is legyen szíve és egy olyan rendezője, aki lelkesedik a projektért. „Azt hiszem, az a legfontosabb, hogy találjunk egy jó rendezőt” – bizonygatta Rodriguez. Korábban már volt róla szó, hogy a nyolcadik rész New Yorkban fog játszódni – ezt most Michelle Rodriguez is megerősítette: elmondta, hogy a stúdió nyitott az ötletre, szóval ő nagyon drukkol, hogy összejöjjön, mivel a városban lakik, és a 2000-es A bunyós csaj óta nem forgatott otthon.

Rodriguez A bunyós csajban (Forrás: 20th Century Fox)

A magazinnak Vin Diesel, a széria legfontosabb sztárja és egyik producere is nyilatkozott a készülő folytatásról, amit ő csak F8-ként vagy ’fate’-ként emleget (angolul ugyanúgy ejtik a film címének kezdőbetűjét és az utána tett számot, illetve a ’sors’ szót). „Paul mondogatta mindig, hogy a nyolcadik rész garantáltan elkészül, ezért úgy érzem, tennünk kell érte, hogy tényleg megvalósuljon. Szóval ha a sors (fate, F8) így akarja, mi is így akarjuk. A Halálos iramban 7 Paulért volt, az ő emlékének szólt, a nyolcadik pedig mintha tőle érkezne” – mondta a kopasz sztár. A Halálos iramban 8-at 2017 áprilisában fogják bemutatni.

Paul Walker és Vin Diesel a Halálos iramban 7-ben (Forrás: UIP-Duna Film)

A HALÁLOS IRAMBAN-FILMEK A TV GO-N:

- Halálos iramban 7
- Halálos iramban 6
- Halálos iramban: Ötödik sebesség
- Halálos iram
- Halálos iramban - Tokiói hajsza
- Halálosabb iramban
- Halálos iramban

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: UIP-Duna Film

Filmek Neked!

Kódjátszma

Színes, magyarul beszélő, angol-amerikai akció film, életrajzi dráma (2014)

Mad Max - A harag útja

Színes, magyarul beszélő, ausztrál akciófilm (2015)

Adaline varázslatos élete

Színes, magyarul beszélő, amerikai romantikus dráma (2015)

Ex Machina

Színes, magyarul beszélő, amerikai-angol sci-fi (2015)