Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

A konyhafőnök 14. összefoglaló

  • TV GO
  • 2018. 04. 13., 15:45

Az eddigi tapasztalatok azt mutatják, hogy a páros munka a játékosok által leggyűlöltebb versenyszám. És ezen a statisztikán a harmadik csapat sem feltétlenül változtatott - tegyük hozzá, az elkészítendő ételekben sem volt túl sok köszönet.

A legutóbbi adás győztese, a 17 éves Bence jutalmul egy körből kimaradt, így a galériáról nézhette végig a csapattársak gyötrelmeit. Továbbá őt érte a megtiszteltetés, hogy megnevezze kinek kivel kell alkotnia a következő órákban, ő pedig legsátánibb, taktikus énjére hallgatva egy csapatba válogatta Andreát és Esztert. (Emlékeztetőül: utóbbi hölgy kis híján a rombuszhal helyett előbbit filézte ki egy konyhakéssel.) Végül azonban a kollaboráció akár működőképes is lehetett volna, ha a zsűri egy teljesen más feladattal rukkol elő. Az első versenyszámban három sajtszuflét, három arancinit (azaz sajttal töltött, rántott rizottógolyót), illetve három kecskesajttal töltött céklaraviolit kellett elkészíteniük. A három párosból kettő pedig máris aláírta a halálos ítéletét azzal, hogy nem a rizottóval kezdték a munkát, ez utóbbiról pedig köztudott, hogy tűzforró állapotban nem formázható. (Amellett persze, hogy leégeti a konyhaművész kezét.) Már az is meglehetősen beszédes volt, hogy Rácz séf értékelése után a francia idegenlégiós habitusával bíró Andrea konkrétan sírva fakadt. A feladatot egyedül Dávid és az új versenyzőként érkező Dóra abszolválta hibátlanul, így a következő körben ők hátráltathatták a másik két páros valamelyikét.

A hátráltatásként kigondolt pluszfeladat pedig hókuszpóki jóindulatról tanúskodott: a kötelezően legyártandó cupcake és popcake-hez házimarcipánt kellett készíteni. Ebben a megtiszteltetésben pedig a Péter – Dávid (utóbbi új versenyző, nem azonos 19 éves névrokonával) páros részesült, akiknek már az alapfeladat is komoly nehézségeket okozott. A radioaktív babaszoba színű sütemények terén újfent Dávid és Dóra munkája bizonyult a legmeggyőzőbbnek, ezt pedig a vendégkóstolóként érkező Nyári Diána (Hanna a Barátok köztből, az alulinformált, műveletlen mindenit!!!) is megerősítette. Az utolsó helyezett – cseppet sem nagy meglepetésre – a Péter-Dávid páros lett, így számunkra a zsűri egy párbajfeladatot is tartogatott: a tökéletes körözöttet végül Péter készítette el, így ő lett a továbbjutó.

Illusztráció: RTL Klub

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Filmek Neked!

Agymanók

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2015)

Fák jú Tanár úr! 3.

Színes, magyarul beszélő német vígjáték (2017)

Kandalló TV

A lobogó tűz látványával és hangulatával szeretnénk Önnek és családjának kellemesebb, melegebb légkört teremteni (2017)

Meg - Az őscápa

Színes, magyarul beszélő, amerikai akciófilm (2018)