Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Kannibálok közt a Trónok harca sztárja

  • TV GO
  • 2015. 09. 24., 12:30
  • Trónok harca

A népszerű fantasysorozatban Arya Starkot alakító tizennyolc éves Maisie Williams hamarosan egy izgalmas ifjúsági regény adaptációjában szerepelhet.

Carrie Ryan Forest of Hands and Teeth című munkája a nem túl barátságos jövőben játszódik, egy olyan világban, melyben egy végzetes vírus hatására az emberiség nagy része kannibállá változott.

Amennyiben a jelenleg is zajló tárgyalások eredményesek lesznek, Williams a sztori főhősét, Maryt alakítja majd, aki egy elzárt faluban él, elbarikádozva a kezek és fogak erdejétől. A barikád azonban amennyire védi, ugyanannyira be is zárja a falusiakat elnyomás, erőszak és titkok uralta világukba.

Maisie Williams a Trónok harcában (Forrás: HBO)

Mary ezért folyamatosan kutatja, van-e élhetőbb hely a kerítésen túl. A lány hamarosan egy szedett-vedett csapat élén találja magát: rajtuk múlik az emberiség túlélése, amely számára a kiutat a kezek és fogak erdejének mélyén át kell keresniük.

Kate Maberly a Rites of Passage c. filmben (Forrás: Voltage Pictures)

A filmet az eddig színészként ismert, 33 éves angol Kate Maberly írja és rendezi, és Doug Liman (Bourne-filmek) mellett ő lesz az egyik producer is. „Hihetetlenül izgatott vagyok, hogy beléphetek az „erdőbe”, és egy olyan briliáns kreatív elmével dolgozhatok együtt, mint Doug. Alig várjuk, hogy életre keltsük a Ryan által létrehozott fantasztikus világot, és odáig vagyunk az örömtől, amiért Maisie-t is hamarosan magunk között tudhatjuk” – nyilatkozta Maberly.

Doug Liman tavaly szeptemberben (Forrás: Valerie Macon / AFP)

„Mi itt a Hypnoticnál (Liman produkciós cége – a szerk.) nagyon büszkék vagyunk, hogy elsőfilmes alkotók útját egyengethetjük, és filmrendezőként is ugyanennyire sikeresnek látom az ifjú tehetségekkel való közös munkát. Az elmúlt egy évben Kate-tel együtt dolgoztunk a Forest…-en, és tanúja lehettem, ahogy kiváló mesemondóvá fejlődött” – mondta Doug Liman.

NÉZD MEG A TV GO-N!

- Trónok harca
- Az éhezők viadala
- A beavatott
- Harry Potter és a Halál ereklyéi I. rész

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Trónok harca / HBO

Kategóriák: Trónok harca

Filmek Neked!

Tükröm, tükröm

Színes, magyarul beszélő, amerikai fantasy (2012)

3 Szív

Színes, magyarul beszélő, francia filmdráma (2014)

Adaline varázslatos élete

Színes, magyarul beszélő, amerikai romantikus dráma (2015)

Bogyó és Babóca - 13 új mese

Színes, magyar rajzfilm (2010)