Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Bocsánatkéréssel végződött a Steve Jobs-film miatti balhé

  • TV GO
  • 2015. 09. 28., 16:15

Pont került a közelgő Steve Jobs-életrajzi film forgatókönyvírója, Aaron Sorkin és az Apple vezérigazgatója, Tim Cook között a sajtón keresztül már két hete zajló cicaharc végére.

A történet két héttel ezelőtt kezdődött, amikor Tim Cook volt a The Late Show with Stephen Colbert szeptember 15-i adásának a vendége, és a műsorvezető a néhai Apple-alapító életéről (Cook egykori főnökéről) készült filmről kérdezte.

A jelenlegi Apple-vezér erre először elmondta, milyen nagyszerű ember volt Steve Jobs és milyen jó volt vele együttdolgozni, majd – arra célozva, hogy a filmeseket csak elvtelen pénzhajhászok – közölte, hogy „sok ember haszonlesőként közelít a dologhoz”, amit ő nagyon utál.

Aaron Sorkin idén februárban a Weinstein Company Oscar-eseményén (Forrás: Angela Weiss / AFP)

Aaron Sorkin forgatókönyvíró érthető módon a szívére vette a nem túl kedves szavakat, és nem sokkal ezután a The Hollywood Reporternek nyilatkozva vágott vissza. „Senki sem azért vett részt ebben a filmben, hogy meggazdagodjon. Tim Cooknak pedig először meg kéne néznie azt az alkotást, amiről véleményt formál. És végül: ha van egy olyan gyerekmunkásokkal teli kínai gyárad, ahol óránként 17 centet fizetsz a telefonok összeszereléséért, akkor aztán van bőr a képeden valaki mást haszonlesőnek nevezni” – mondta Sorkin.

Tim Cook a napokban, amint épp kezet ráz a kínai miniszterelnökkel (Forrás: Ted S. Warren / AFP)

A kissé kemény szavakat később a forgatókönyvíró megbánhatta, mivel a hétvégén az E! Newsnak adott nyilatkozatban kért bocsánatot értük. „Tim Cook és én is talán túl messzire mentünk, szóval szeretnék bocsánatot kérni tőle. Remélem, amikor megnézi a filmünket, ugyanannyira élvezi majd, mint amennyire én szeretem a termékeiket” – hangzik a kissé kétélű bocsánatkérés. Az amerikai mozik október 9-én mutatják be a Steve Jobs című filmet, amire a magyar közönségnek jövő januárig kell várnia.

ÚJDONSÁGOK A TV GO-N:

- Bosszúállók: Ultron kora
- Mad Max - A harag útja
- Kódjátszma
- Tökéletes hang 2

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: UIP-Duna Film

Filmek Neked!

Elemi szerelem

Színes, magyarul beszélő, francia romantikus dráma (2015)

Disco

Színes, francia vígjáték (2008)

Tükröm, tükröm

Színes, magyarul beszélő, amerikai fantasy (2012)

Deadpool

Színes, magyarul beszélő, amerikai akciófilm (2016)