Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Ennyit változtak a Függetlenség napja színészei két világmegnetés között

  • TV GO
  • 2018. 04. 23., 14:15
  • Akkor és most

Roland Emmerich idegenjei először 1996-ban próbálták először letarolni anyabolygónkat, majd pontosan 20 év múlva tettek egy második próbálkozást, meg is mutatjuk mennyit változtak Jeff Goldblumék az eltelt idő alatt. Utána pedig nézzétek meg mind a két filmet a TV GO-n!

Bill Pullman

20th Century Fox

A kezdetben kicsit málé, de aztán mégis kiemelkedő államférfivá előlépő amerikai elnököt alakító Bill Pullman azóta is a szimpatikus amerikai elnök archetípusa (persze, ha nem számítjuk Morgen Freemant). Pullman visszatért a folytatásban is, de jóval megviseltebb képet mutat, szóval A függetlenség napja – Feltámadásban senki ne várjon tőle olyan, idealista beszédet, amivel az első részben hívta harcba az emberiség maradékát az idegenek ellen.

Mae Whitman

20th Century Fox

Az elnök lánya nem sok vizet zavart az első részben, leginkább csak a nagyobb érzelmi sokkhatás miatt volt jelen. Azóta Whitman egész szép karriert futott be, Az ítélet családban például közönségkedvenccé nőte ki magát. Bár az elnök lánya az új filmben is visszatér, de nem Whitman által, hanem meglepetésre Maika Monroe alakítja.

Margaret Colin

20th Century Fox / Twitter

A David (Jeff Goldblum) feleségét, Constance Spanot alakító színésznő hat évadnyi A pletykafészket (Gossip Girl) tudhat a háta mögött, azonban az idegenek elleni újabb harcban nem kapott szerepet, így az ő karatere nem tért vissza.

Jeff Goldblum

20th Century Fox

A film egyik főszereplőjét, David Levisont, akinek az sem jelenthetett akadályt, hogy az idegenek már csak ránézésre is jóval bonyolultabb programnyelveket használhattak, mint amivel ma ezen a bolygón operálhatunk, pár perc alatt összerittyentett egy olyan vírust, ami az idegenek teljes seregét megbénította. Goldblumot bemutatni szinte felesleges, az utóbbi időben újra megtalálta magának Hollywood, így például láthattuk egy fantasztikus alakítást tőle a Thor: Ragnarökben. David karatere az új filmben is visszatér, és mindenki megelégedésér Goldblum is alakítja.

Will Smith

20th Century Fox / Time

Az idegenek elleni első harc igazi fenegyereke, az űrbe vágyó vadászpilóta, Steven Hiller, aki akkor úgy osztogatta a nulladik típusú pofonokat, mintha az űrlényeket akár puszta kézzel is haza lehetne pofozni. Simth ezúttal is bevitt egy gyomrost, de sajnos nekünk, nézőknek, mivel nem tért vissza a folytatásra. A történet szerint egész egyszerűen meghalt mire az új epizód játszódik. Szomorú.

Vivica A. Fox

20th Century Fox

Az érzőszívű sztriptíztáncosnő, aki egyben Will Smith karaterének szerelme is volt, fontos szerepet kapott az első részben, azóta pedig elég sok szerepeben bizonyította be, hogy elég széles spektrumú színésznő, ami nagyon jó hír, ugyanis A függetlenség napja – Feltámadásban is viszont láthatjuk.

Most a TV GO-n megnézhetitek A függetlenség napját és a A függetlenség napja: Feltámadást is!

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: 20th Century Fox / Time / Twitter

Kategóriák: Akkor és most

Filmek Neked!

Hős6os

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs vígjáték (2014)

Jégvarázs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)

Gru 2

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)

Bogyó és Babóca

Színes, magyar rajzfilm (2010)