Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Ezek a sztárok akár ikrek is lehetnének

  • TV GO
  • 2015. 09. 30., 00:20

Nem csak Jessica Chastain és Bryce Dallas Howard hasonlítanak úgy egymásra, mint két tojás, vannak más színészek is, akik egymás hasonmásai. Összeszedtük a tíz legzavarbaejtőbb hasonlóságot – ámuljon velünk!

AMBER HEARD ÉS SCARLETT JOHANSSON

Zöld szemek, telt ajkak, szőke haj, szabályos, ovális arcforma – mivel mindezzel Johnny Depp újdonsült felesége és a gyerekszínészként megismert Scarlett Johansson egyaránt rendelkeznek, meglehetősen nagy köztük a hasonlóság. Talán Johanssonnak valamivel karakteresebb az arca, illetve további különbséget jelent az is, hogy miközben Heard szinte mindig hosszú hajjal látható, addig a Bosszúállók: Ultron kora sztárjának épp ellenkezőleg: rendszerint rövid a frizurája.

(Forrás: Jason Merritt és Robyn Beck / AFP)

JAVIER BARDEM ÉS JEFFREY DEAN MORGAN

A spanyol színész és a Vesztesek bosszúja sztárja között is elképesztő a hasonlóság, ráadásul a helyzetet fokozza az is, hogy mindketten pofaszakállat viselnek. Bardemet és Jeffrey Dean Morgant valószínűleg csak azért nem keverik össze gyakrabban egymással, mert egészen más típusú filmekben szerepelnek: előbbi színész a spanyol alkotásokon kívül jórészt drámákban, utóbbi pedig főként akció- és bűnfilmekben.

(Forrás: Ben Stansall és Jason Merritt / AFP)

ISLA FISHER ÉS AMY ADAMS

Vörös haj, bájos pofi, fitos nózi: azt gondolhatnánk, mindez együtt elég jellegzetes külsőt kölcsönöz. Ami alapesetben így is lenne, Hollywoodban azonban mind a Szemfényvesztők, mind a Muppets sztárja így néz ki, ráadásul közel egyszerre is robbantak be a filmvilágba (Fisher a 2009-es Egy boltkóros naplójá-val, Adams a két évvel korábbi Bűbáj-jal). Szerencsére Bardemhez és Morganhez hasonlóan ők is különböző műfajokra specializálódtak: Isla Fishert komikaként ismerhetjük, Amy Adams pedig inkább drámai színésznő.

(Forrás: Adrian Sanchez-Gonzalez és Charley Gallay / AFP)

TOM HARDY ÉS LOGAN MARSHALL-GREEN

Aki annak idején előzetes háttérinformációk nélkül ült be a Prometheus című filmre, jó darabig azt hihette, Noomi Rapace oldalán Tom Hardy játszotta benne a férfi főszerepet. Csakhogy abban valójában nem az angol keményfiú, hanem kevésbé ismert amerikai kollégája szerepelt. Sajnos külsejükön kívül – egyelőre legalábbis – Hardy és Marshall-Green másban nemigen hasonlítanak egymásra, hiszen utóbbi színésznek az említett alkotáson kívül nem sok kiemelkedő szerepet találunk a filmográfiájában.

(Forrás: Alberto E. Rodriguez és Andrew Cowie / AFP)

JOSH HOLLOWAY ÉS NIKOLAJ COSTER-WALDAU

A két szőke szívtiprót külsejükön kívül amiatt is könnyű összekeverni, mert mindketten híres sorozatsztárok: Hollowayt a Lost – Eltűntek-ben láthattuk, Coster-Waldau pedig a Trónok harcá-ban szerepel. Annak ellenére, hogy az amerikai színésznek azért van valamennyi helyzeti előnye, a dán Nikolaj Coster-Waldaunak mintha sikeresebben menne az „átszivárgás” a nagyvászonra. Miközben Hollowaynek nagyon kevés a nívós mozis szerepe, addig kollégáját olyan filmekben láthattuk, mint a Fejvadászok vagy A csajok bosszúja.

(Forrás: Jason Merritt és Alberto E. Rodriguez / AFP)

ZOE SALDANA ÉS JADA PINKETT SMITH

Habár a két színésznő között hét év a korkülönbség (Will Smith feleségének a javára), úgy hasonlítanak egymásra, hogy akár ikertestvérek is lehetnének. Csak azért nem keverjük össze őket, mert Hollywoodban más és más időben élték fénykorukat. A Bölcsek kövéré-ben, a Sikoly 2-ben és a Mátrix-filmekben látott Smith ma már kissé eltűnt, Zoe Saldana viszont az Avatar-ral, a Star Trek-részekkel és A galaxis őrzői-vel most van a csúcson.

(Forrás: John Sciulli és Gustavo Caballero / AFP)

JAIME PRESSLY ÉS MARGOT ROBBIE

Hasonló a helyzet Jaime Presslyvel és Margot Robbie-val is. Amikor A Wall Street farkasá-t 2013-ban bemutatták, csak azért nem hihettük, hogy abban Pressly szerepel Leonardo DiCaprio oldalán, mert a Vad kanok és A nevem Earl című sorozat sztárja addigra kissé már kikerült a reflektorfényből – míg Margot Robbie éppen a szóban forgó filmmel futott be.

(Forrás: Jason Merritt és Robyn Beck / AFP)

ZACHARY QUINTO ÉS ELI ROTH

Eli Roth-ot inkább rendezőként ismerjük (következő filmje a Keanu Reeves főszereplésével forgatott erotikus thriller, a Knock Knock lesz), pedig több alkotásban szerepelt színészként, mint ahányat direktorként jegyez (ő volt például a Becstelen brigantyk „Medve Zsidó”-ja, de az Utórengés-ben is szerepelt). Zachary Quintót elsősorban a Hősök című sorozatból és a Star Trek-filmekből ismerhetjük, de néha olyan drámákat is vállal, mint például a Krízispont. Mivel Roth alapvetően trashfilmesként határozta meg magát, nem nagyon keresztezik egymást az útjaik, így tényleg csak akkor keverjük össze őket, ha egymás mellé rakjuk a fotójukat.

(Forrás: Michael Loccisano és Charly Triballeau / AFP)

ABIGAIL BRESLIN ÉS CHLOE MORETZ

A két ifjú színésznőt már csak azért is könnyű összekeverni, mert mindketten gyerekszínészként kezdték a karrierjüket (Breslin A család kicsi kincsé-ben, Moretz pedig a Ha/Ver-ben). Akkor egyébként még nem is igazán hasonlítottak, de ahogy Breslin levetette a bébihájat és a szemüveget, illetve világosszőkére kezdte festetni a haját, egyre nagyobb lett a hasonlóság kettejük között.

(Forrás: Frederick M. Brown és Brad Barket / AFP)

THEO JAMES ÉS JAMES FRANCO

Amikor Theo James 2014-ben befutott A beavatott című filmmel, addigra James Franco már hosszú évek óta elismert színész volt (pedig igazából nem olyan sok köztük a korkülönbség: mindössze hat év). Csak ezért történhet, hogy nem igazán jut eszünkbe keverni őket, pedig külsőre megdöbbentő a hasonlóság: ugyanazok a meleg barna szemek, és még a frizurájukat és a szakállukat is hasonlóképpen hordják.

(Forrás: Larry Busacca és Brian Ach / AFP)

A HASONMÁSOK FILMJEI A TV GO-N:

- Féktelen harag (Amber Heard)
- Biutiful (Javier Bardem)
- Mad Max - A harag útja (Tom Hardy)
- Szabotázs (Josh Holloway)
- Ananász expressz (James Franco)

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Richard Goldschmidt / Citizenside és Alberto E. Rodriguez / AFP

Filmek Neked!

Elemi szerelem

Színes, magyarul beszélő, francia romantikus dráma (2015)

Tükröm, tükröm

Színes, magyarul beszélő, amerikai fantasy (2012)

A hírnév ára

Színes, feliratos, francia-belga-svájci vígjáték (2014)

3 Szív

Színes, magyarul beszélő, francia filmdráma (2014)