Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Dwayne Johnson sziklaszilárd titkai

  • TVGO
  • 2018. 04. 24., 14:12

Ha azt hiszed, hogy a hollywoodi sztárok élete nyitott könyv, bizony nem sokat tévedsz. Valóban az, azonban ha elég kitartóan kutakodsz a kedvenced után, bizony még téged is érhetnek meglepetések. Minderre itt az élő példa, maga a "szikla", alias Dwayne Johnson, aki ugyan imád a közösségi oldalain szinte minden pillanatot, eseményt és történést megosztani az életéből, azért még róla is akadnak meglepő hírmorzsák az univerzumban, amiket mi most lajstromba is szedtünk. Íme:

1. Nehéz gyermekkor. Annak ellenére, hogy ma mennyi fiatal tekint rá példaképként, neki sem volt egyszerű gyerekkora. Mivel a családja anyagi gondokkal küzdött, így Dwayne Johnson egy időben a könnyű, de necces pénzszerzés útjára lépett: lopás miatt gyakorta került szembe a törvénnyel.

via GIPHY

2. Sportösztöndíj vs. kriminológia. Mondanánk, hogy nem volt ő mindig ilyen marcona és izmos, de az nem felelne meg a valóságnak. Mindig is jóvágású, igazi vasgyúró srác volt, termetének, tehetségének és persze gyorsaságának köszönhetően pedig, már az egyetemet is sport ösztöndíjjal végezte. Az amerikai futballhoz való tehetsége, kemény munkája és az emberek, illetve a sport iránti alázatával egészen a nemzeti bajnokságig vitte, végül azonban, sokak bánatára, mégis a focitól - de nem a sporttól - egy igen távoleső területen, kriminológia és fiziológia szakon szerzett diplomát.

www.si.com

3. Amikor majdnem összejött az NFL. Ahova ugyan, sajnos sosem jutot be, mégis büszkélkedhetett egy, a kanadai Calgary Stampeders-szel aláírt szerződéssel.

4. Létezik e jószivű birkozó, és ha igen, miért nem? Dwayne egy több generációs birkozó család sarja, akinek nem csak az édesapja, de már a nagypapája - Peter “High Chief” Maivia - is híres birkózó volt, így nem volt kérdés, hogy folytatja e eme nemes, családi hagyományt. A folytatás azonban, tehetsége ellenére sokáig eredménytelennek bizonyult, ugyanis a sport úgy tekintettek rá, mint egy jószívű bokszolóra, ami ebben a sportágban egyenlő volt a zsákutcával. Miután azonban sikerült levetkőznie magáról a jófiú ént és felvennie a “Bad Boy” imidzset, 17 bajnoki címmel lett beljebb.

manlymovie.net

stillrealtous.com

5. Dwayne Johnson for President! Amikor a bulvársajtót az a hír járta be, hogy esetleg a Szikla maga is elindul a következői amerikai elnökválasztáson, ezzel megpályázva, hogy ő lehessen az USA 46. elnöke, na az sem volt kacsa. És természetesen a miért?-re is megvolt a tökéletes válasza: “Bár most még a szórakoztatóipar a legjobb módja annak, hogy befolyásolhassam a világot, előbb utóbb eljön majd az a nap is, amikor akár a politikán keresztül is hatással lehetek majd a világra. Az pedig, hogy amerikai vagyok, nagyszerű hír, hiszen így minden esélyem megvan rá, hogy igazi elnökké válhassak.”

uk.businessinsider.com

6. A világot jelentő 7 dollár. Viccesen hangozhat, de a Seven Bucks nevű produkciós cégének a nevét, az 1995-ös megalapításkor a zsebében lévő 7 dollárról kapta. Ekkor dobta ugyanis a Calgary Stampeders, ő pedig csapat, klub, autó, és pénz nélkül találta magát az utcán, a zsebében pedig, csupán ez a 7 dollárnyi apró volt.

www.wsj.com

Illusztráció forrása: fortune.com

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Filmek Neked!

Bogyó és Babóca

Színes, magyar rajzfilm (2010)

Hős6os

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs vígjáték (2014)

A Grincs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)

Aranyhaj és a nagy gubanc

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2010)