Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Így festenek harminchét év után a Pomádé laza csajai

  • TV GO
  • 2015. 10. 05., 05:50
  • Akkor és most

Minden idők legsikeresebb filmmusicaljének megkerülhetetlen hősei a Sandyt végül befogadó, vagány Rózsaszín hölgyek, akik egyendzsekiben menőztek a suliban, dohányoztak és olasz import borral dobták fel a pizsama partit. Megnéztük, hogy néz ki manapság Rizzo, Frenchy és a banda többi nagyszájú gimnazista csaja.

STOCKARD CHANNING (Rizzo)

„Együk meg őket!” – adja ki az utasítást a tanév kezdetén Rizzo, a Rózsaszín hölgyek bandavezére. Rizzo folyton fanyalog és rosszul van Sandy ártatlanságától és jóságától. Úgy tűnik, hogy élvezettel szemétkedik, de valójában nagyon is sebezhető és dühös. A laza járású lány Kenickievel kavar, aki nem csak kiszívja a nyakát, pénzt lejmol tőle, de egy ideig úgy tűnik, még teherbe is ejti.

(Forrás: UIP-Duna Film és Mike Coppola / AFP)

Channing harmincnégy éves volt, amikor eljátszotta a tizenhét éves Rizzót, és már a Pomádét megelőzően is sikeres színpadi valamint tévés színésznőként tevékenykedett. A Rydell Gimnázium lázadójának szerepe után is kiegyensúlyozott maradt a pályája, és a mai napig elismert színésznő a Broadwayen, valamint olyan remek sorozatokban szerepel, mint Az elnök emberei és A férjem védelmében.

DIDI CONN (Frenchy)

Frenchy, a tehetségtelen kozmetikustanuló Sandy pártfogója és barátja, aki vadul lyukasztja a fülcimpákat. „A férfiak csak amőbák a kutyák bolháin”- osztja meg vigasztaló bölcsességét barátnőjével. Frenchy egy balul sikerült hajfestési gyakorlat után rózsaszínű frizurával kénytelen emberek közé menni, ami súlyosan megviseli a lelkét.

(Forrás: UIP-Duna Film és Mike Coppola / AFP)

Conn karrierjén nem sokat változtatott az 1978-ban bemutatott Pomádé óriási sikere, és ahogy a film előtt, úgy utána is leginkább tévésorozatokban, illetve kisebb filmszerepekben tűnt fel. Legutóbb a Különleges ügyosztály néhány epizódjában szerepelt, és színésznői feladata mellett ő az egyik szóvivője az autista gyerekeket támogató Autism Speaks elnevezésű jótékonysági szervezetnek.

DINAH MANOFF (Marty)

Marty a csapat kényszeresen tökéletességre törekvő tagja, aki csak azért hord szemüveget, hogy okosabbnak tűnjön, a pizsamapartin is folyamatosan mellizom gyakorlatokat végez és mindent befúj parfümmel, mert úgy jobb illata lesz. A csinos lány állandóan attól retteg, hogy megbukik, titkot tartani pedig egyáltalán nem tud és mindenkinek elpletykálja, hogy Rizzo teherbe esett.

(Forrás: UIP-Duna Film és The Pciture Desk / AFP)

Egy forgatókönyvíró apa és egy rendező-színésznő anya mellett Manoff sorsa hamar megpecsételődött. Egészen korán elkezdett színészkedni, de egészen a Pomádé-ig csak kisebb szerepeket kapott különböző tévésorozatokban. A későbbiekben is főleg a tévében kapott munkát, de néhány Broadway darabban nyújtott alakítását is elismerték.

JAMIE DONNELLY (Jan)

A banda legőrültebb tagja, az idegesítő mókamester, aki rémes óvodás copfokba köti a haját szalagokkal, ocsmány frufrut hord, és nem rejtegeti hatalmas fogait, hanem inkább viccet űz saját magából egy mókusos fogkrémreklámot utánozva. Jan annyira külön kis világában él, hogy még a rettenetesen béna („Mindig is tudtam, hogy több van benned, mint zsír”) bóknak is lelkendezve örül.

(Forrás: UIP-Duna Film és David Buchan / AFP)

A felejthetetlen mosolyú Jamie Donnelly is leginkább színdarabokban és tévésorozatokban jeleskedett, és a kétezres években láthatta a közönség a Monk – Flúgos nyomozó és a Ray Donovan című sorozatokban. Jó ideje azonban már nem csak szerepel, hanem oktatja is a színészmesterséget, és hollywoodi sztárok tucatjai hálásak neki a hasznos tanácsokért.

SIKERFILMEK A TV GO-N:

- Bosszúállók: Ultron kora
- Mad Max - A harag útja
- Tökéletes hang 2
- Kódjátszma

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: UIP-Duna Film

Kategóriák: Akkor és most

Filmek Neked!

Halálhegy - A Dyatlov-rejtély

Színes, magyarul beszélő, angol thriller (2013)

A mindenség elmélete

Színes, magyarul beszélő, angol életrajzi dráma (2014)

Hamupipőke

Színes, magyarul beszélő, amerikai családi kalandfilm (2015)

Elemi szerelem

Színes, magyarul beszélő, francia romantikus dráma (2015)