Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Szuper sorozatok az AMC-től!

  • TV GO
  • 2018. 04. 26., 14:35
  • Minden, ami TV

Feléhez érkezett a Terror, harmadik felvonásával folytatódik az Into the Badlands, a Fear of the Walking Dead új évada pedig már tart az AMC-n!

Az élet túl rövid, hogy rossz sorozatokra pocsékolja el az ember, azonban a mára émelyítően nagyra duzzadt kínálatból nem olyan egyszerű kiválogatni azokat, amik meg is érdemlik értékes időnket.

Ezért az AMC három olyan sorozatot is kínál, amikkel bárki tehet egy próbát, megbánni nem fogja.

Terror

A Brit Királyi Haditengerészet két hajója, a HMS Terror és a HMS Erebus az északnyugati átjáró felefedezésére indul. Azonban átjáró helyett minden rémálmot felülmúló viszontagságokat találnak csak. A fagy és a készletek gyors kiapadása mellett valami mással is szembe kell nézniük, valami sokkal sötétebbel, olyannal, ami csak az emberben lévő mélységből törhet fel. Aki lemaradt volna a már bemutatott részekről, az most pótolhatja a TV GO MoziKlubban!

Csütörtökönként új résszel 22:00-től az AMC műsorán!

Fear of the Walking Dead

AMC

A világot letaroló zombiapokalipszis kezdetét egy Los Angeles-i család szemszögéből láthatjuk, akiknek nem csak a gyilkos kórral, de egymással és saját magukkal is szembe kell nézniük. Az előzménysorozatként indult Fear of the Walking Dead mára legalább olyan érdekes és izgalmas, sőt bizonyos tekintetben még inkább, mint az alapját adó történet. Esteleg lemaradtál a negyedik évad premierjéről? Zárkózz fel a MoziKlubbal!

Hétfőként új résszel 22:00-től az AMC műsorán!

Into the Badlands

AMC

A harcművészet találkozása a posztapokaliptikus világ embertelenségével. Néhány évszázad múlva a jövőben milliók vesztik életüket. Az államok összeomlottak. Az általunk ismert társadalom helyét pedig egy új feudalizmus veszi át, amelyben a gazdagság és a hatalom a legerősebbek és legbrutálisabbak kiváltsága. A sorozat Badlands vidékén játszódik, amely területen hét rivális nagybirtokos osztozik. Ők ellenőrzik a mindennapi élethez szükséges feltételeket, és támaszkodnak saját lojális hadseregükre.

Csütörtökönként új résszel 22:45-től az AMC műsorán!

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: AMC

Kategóriák: Minden, ami TV

Filmek Neked!

Fák jú Tanár úr! 3.

Színes, magyarul beszélő német vígjáték (2017)

Hotel Transylvania 3. - Szörnyen rémes vakáció

Színes, magyarul beszélő, amerikai családi animációs film (2018)

Meg - Az őscápa

Színes, magyarul beszélő, amerikai akciófilm (2018)

Kandalló TV

A lobogó tűz látványával és hangulatával szeretnénk Önnek és családjának kellemesebb, melegebb légkört teremteni (2017)