Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

25 év után megoldódott a Reszkessetek, betörők! rejtélye

  • TV GO
  • 2015. 10. 05., 17:00
  • Akkor és most

Két és fél évtized után végre megnyugodhatunk: nem a filmesek rontották el a forgatókönyvet, ugyanis van logikus magyarázat az 1990-es családi film telefonvonalas rejtélyére.

Már évtizedek óta sok rajongót aggaszt a kérdés, mégis hogy sikerülhetett a kis Kevinnek pizzát rendelnie otthonra (lásd a későbbi „Tartsd meg az aprót, te mocskos állat!”-jelenetet), amikor korábban azt láthattuk, hogy a szülők nem tudnak hazatelefonálni magára hagyott fiacskájuknak, mivel egy korábbi viharban kidőlő fa megrongálta a telefonvezetéket. Ne feledjük, a film a 90-es években játszódik, internet még sehol, és a talpraesett lurkó ekkor nem hagyja el a házat, szóval csakis a telefon jöhet szóba.

Egy Reddit-felhasználó azonban nemrégiben épkézláb magyarázattal állt elő. „Én mindig is azt gondoltam, hogy a fa csak a város központi telefonvezetékét rongálta meg, de attól még a helyi hívások működtek” – írta Phire. A Huffington Post pedig kinyomozta, vajon helytálló-e az illető feltételezése. A kérdést maga az AT&T telekommunikációs cég alelnöke válaszolta meg.

„Mára az egész rendszer megváltozott, de 1990-ben, amikor a film játszódik, ez egy abszolút lehetséges történés volt egy ilyen helyzetben” – mondta Hank Hultquist. Szóval ebben az ügyben megnyugodhatunk, most már csak arra kéne valakinek választ adnia (veti fel a hírről beszámoló Uproxx), mégis hogy a fenében feledkezhet meg egy kisfiúról a családja és hagyhatja otthon vakációra menet…

ÚJDONSÁGOK A TV GO-N:

- A nagy füzet
- Danny Collins
- Tökéletes hang 2
- Elemi szerelem

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Mokép

Kategóriák: Akkor és most

Filmek Neked!

Julie kisasszony

Színes, magyarul beszélő, norvég-angol filmdráma (2014)

Az Új Barátnő

Színes, magyarul beszélő, francia filmdráma (2015)

Bosszúállók: Ultron kora

Színes, magyarul beszélő, amerikai akciófilm (2015)

A Grincs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)