Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Cirkusz az egész világ

  • TVGO
  • 2018. 05. 07., 20:20

A nagyok közt is a legnagyobbnak lenni. Ez az, aminél lejjebb sosem adja egy igazi showman. Akkor sem, ha mindent a nulláról kell is elkezdenie. Újra, és újra, és újra…

A cirkuszt lehet szeretni és persze utálni. Sokakban élhet az a lidércnyomás erről a világról, amit a porondon majomkodó és valljuk be, sokszor kicsit sem aranyosra és kedvesre sminkelt bohócok látványa ébreszt. Másokat viszont teljesen magával ragad az artisták, a légtornászok vagy épp a vadállatok és a “különleges” emberek lenyűgöző látványa és ezzel P.T. Barnum (Hugh Jackman) sincsen másként. E fiatalember, aki szinte az egész gyermekkorát sefteléssel és énekléssel tölti, végül gyermekkori szerelme (Michelle Williams) mellett kikötve olyan elszántságról és kitartásról tesz tanubizonyságot, ami később messze földön híressé fogja tenni.

www.joblo.com

Barnum, a saját maga ihlette cirkuszának lángelméje és látnoka azonban, nem egyik pillanatról a másikra vált legendás cirkuszának igazgatójává. A létra hosszú volt, a lécek pedig gyakran törtek… Az, aki az enciklopédia-ügynökösködéstől kezdve, egy rabszolga-felszabadításért küzdő lap szerkesztéséig a létező összes foglalkozást kipróbálta már, végül lányai fantáziájából merít erőt és lendületet, hogy megtalálja valódi hivatását és megteremtse a szemfényvesztés legfenségesebb mítoszát. Azt a helyet, amelynek porondjára azokat a különleges "embereket" toborozhatja össze, akiktől ugyan mindenki fél vagy óckodik, sőt akiket sokszor ki is nevetnek, ám Barnum mindebből mégis előnyt kovácsolhat magának és felépíthet egy hatalmas cirkuszi birodalmat, amely őt és társulatát a világhírnév kapujába sodorhatja.

filmekesjatekok.blog.hu

Ám hogy kik is ezek a lények valójában? Lássuk csak: a törpe kamasz, akire felnéznek majd, mert Barnum igenis naggyá fogja őt tenni. A szakállas, csodálatos hangú mosónő, akiben éppen csak hinni kell egy kicsit. A tetőtől talpig tetovált férfi, a légtornász ikrek és a 7 láb magas Vaszilijről és a vadállatokról nem is beszélve. S hogy vajon a szörnyek cirkuszát és múzeumát miként fogadja majd a nagyérdemű? Hogy a rettegés, az undor vagy az ámulat lesz végül úrrá a nézőkön? Ki tudja?

www.puliwood.hu

E zenés filmben a filantrópia, a hamisság és a csalók hitvallása találkozik össze a kritikai valósággal, a cirkusz által keltett örömmel és a határtalan képzelőerővel, amelyek végül vagy egymásra találnak vagy kioltják egymást. Mindebben pedig, talán még méltó partnerére is lelhet Barnum a felső tízezerben élő és annak színdarabokat író Philip Carlyle (Zac Efron) személyében. S hogy mi sül ki belőle ha két, valamire való üzletember összefog? Talán egy jól menő vállalkozás, talán egy örökérvényű barátság, talán…

www.puliwood.hu

Ami pedig a színészi választást illeti, keresve sem találhattak volna jobb színészeket ehhez a kosztümös, dalolós, táncos és szenvedéllyel vastagon átitatott filmhez, mint Hugh Jackmant, Michelle Williamt és Zac Efront. Jackmantől sohasem álltak távol az ilyen szerepek, ráadásul alapból szeret és tud is énekelni. Williamst sem kell már bemutatnunk, hiszen ő is remekül alakította Glindát, a jóságos északi boszorkányt James Franco oldalán az Óz, a hatalmasban. A csapatból pedig Zac Efron, Hollywood ügyeletes szépfiúja sem maradhatott ki, miként a Lány a vonatonból és a Mission Impossible-ből is ismert, éppen aktuális "akciós" jó nőnek, Rebecca Fergussonnak is kijárt már egy finomabb, nőiesebb szerep.

hdqwalls.com

Valamilyen megmagyarázhatatlan oknál fogva pedig, nem csak, hogy a való életben is mindannyian tudnak énekelni, de szeretnek is, így nem csoda, hogy sorra behúzzák maguknak az énekes, táncos szerepeket. Velük karöltve pedig, a szó legszorosabb értelmében véve, újból életre kel Barnum fő műve, hogy a 21. század közönsége is részese lehessen ennek a varázslatos és káprázatos cirkuszi univerzumnak.

hdqwalls.com

Illusztráció forrása: cheltenhamrocks.co.uk

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Filmek Neked!

A Hangya és a Darázs

Színes, magyarul beszélő, angol-amerikai akciófilm (2018)

Alfa

Színes, magyarul beszélő amerikai akciófilm - (2018)

Fák jú Tanár úr! 3.

Színes, magyarul beszélő német vígjáték (2017)

Kandalló TV

A lobogó tűz látványával és hangulatával szeretnénk Önnek és családjának kellemesebb, melegebb légkört teremteni (2017)