Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Letartóztatták a Transformers-filmek sztárját

  • TV GO
  • 2015. 10. 12., 11:48

A balhés színész tovább építi rosszfiú imidzsét. Ezúttal a texasi Austinban tartóztatták le, viszont most legalább nem a barátnőjével erőszakoskodott.

A szemtanúk szerint a Transformers-filmek egykori főszereőlője nyilvános részegség miatt fogták el a rendőrök. Az incidensre állítólag azt követően került sor, hogy LaBeouf és partnernője megpróbáltak bejutni egy helyi bárba, de nem engedték be őket, mert túl ittasnak bizonyultak (de az is lehet, hogy más szer befolyása alatt álltak).

A színész ekkor káromkodni kezdett és megpróbált erőszakosan benyomulni, így vélhetően a szórakozóhely alkalmazottai hívták ki a rendőröket. A helyszínen tartózkodó szemtanúk beszámolója szerint LaBeouf amúgy is különösen viselkedett, és nagyon látszott rajta, hogy el van szállva valamitől.

Nem mindig olyan illedelmes, mint nemrégiben a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon (Forrás: Jason Merritt / AFP)

Az eset szombaton, este háromnegyed 8 körül történt Austinban, a Hatodik utcában. Egy szemtanú arról számolt be, hogy a sztár – láthatóan erősen ittas állapotban – kiszaladt az úttestre a rendőrök érkeztekor, akik hiába szólították fel, hogy menjen vissza a járdára. A rendőrök ezután legyűrték és bilincsbe verték. A színész egyébként egy zenei fesztivál, a The Austin City Limits miatt tartózkodott a városban.


Nem ez az első alkalom, hogy a zene botrányos viselkedést vált ki LaBeoufból. Tavaly a Kabaré című musical Broadway-előadásán viselkedett vállalhatatlanul, amiért szintén letartóztatás lett a jutalma. De persze zene sem kell hozzá, hogy a sztár rosszalkodjon: a nyáron barátnőjével erőszakoskodott, a korábbi években pedig hol tiltott helyen való dohányzással, hol kocsmai verekedéssel, hol egy patikába történő illetéktelen behatolással dobta fel napjait.

A BALHÉS SZTÁR FILMJEI A TV GO-N:

- A nimfomániás 1. rész
- A nimfomániás 2. rész
- Halálos szerelem
- A hallgatás szabálya
- Constantine - A démonvadász

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Kevin Winter / AFP

Filmek Neked!

A Dzsungel Könyve

Színes, magyarul beszélő, amerikai rajzfilm (1967)

Jégvarázs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)

BÚÉK

Színes, magyar vígjáték (2018)

Graffaló és barátai

Színes, magyarul beszélő, angol-német családi animációs film (2009)