Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Fogadjunk, hogy nem tudja a sztárok igazi nevét!

  • TV GO
  • 2015. 10. 15., 16:38

Még a legnagyobb színészeknek sincs akkora szerencséjük, hogy születéskor szerzett nevük igazán ütős legyen a sztársághoz. Összeszedtük azokat a híres embereket, akik megváltoztatták az eredeti nevüket, hogy könnyebb legyen karriert csinálni Hollywoodban.

Sok sztár kapott születésekor igazán eredeti második keresztnevet a szüleitől, így ezeknek a hírességeknek nem volt más dolguk, mint elhagyni azt az unalmas nevet, amin korábban szólították őket.

Ez történt Brad, azaz William Bradley Pitt-tel, Christopher Ashton Kutcherrel, Walter Bruce Willisszel, Elizabeth Stamatina Feyjel (a különleges név Tina Feyt rejti), Hannah Dakota Fanninggel, húgával, Mary Elle Fanninggel, Patricia Rooney Marával vagy John William Ferrell-lel.

Brad Pitt könnyedén búcsút intett első keresztnevének, a Williamnek (Forrás: Mark Davis / AFP)

Ennél valamivel többet kellett módosítaniuk azoknak a színészeknek, akiket olyan hosszú és cifra névvel áldottak meg felmenőik, hogy azt a szórakoztatóipar világában képtelenség lenne teljes egészében használni. Elég körülményes lenne például kimondani, hogy „Hogy tetszett Laura Jeanne Reese Witherspoon új filmje?” vagy hogy „Szerintem Theodore Peter James Kinnaird Taptiklis (segítünk: Theo James) volt a legjobb A beavatott-ban.”

Nagyon örül, hogy nem kell többé kimondania teljes nevét, a Laura Jeanne Reese Witherspoont (Forrás: Jason Merritt / AFP)

Hasonló cipőben járt Elizabeth Téa Pantaleoni (Téa Leoni) vagy David Jude Heyworth Law is. Ennél érdekesebb azonban azoknak a sztároknak a döntése, akik a vezetéknevüket találták túl bonyolultnak (vagy az egyiket a kettőből), és attól szabadultak meg. Kevin Spacey például eredetileg Kevin Spacey Fowler volt, Aaron Paul Aaron Paul Sturtevant, Lea Michele Lea Michele Sarfati, Jonah Hill Jonah Hill Feldstein, Tom Cruise pedig Thomas Cruise Mapother IV.

Jézusom, hogy hívhatnak valakit David Jude Heyworth Law-nak?! (Forrás: Neilson Barnard / AFP)

Ebbe a kategóriába tartozik Angelina Jolie is, aki azonban nem előnytelen hangzása miatt szabadult meg második családnevétől, a Voighttól, hanem azért, mert sokáig köztudottan rossz viszonyban volt édesapjával, a szintén színész Jon Voighttal. A legvagányabb azonban minden bizonnyal a barbadoszi színész-énekesnő, Robyn Rihanna Fenty, akit kedvenc keresztnevét használva vált világsztárrá.

Gratulálunk, mostantól nem kell az apja nevét viselnie! – Angelina Jolie a kambodzsai miniszterelnökkel (Forrás: Tang Chhin Sothy / AFP)

A NÉVELHAGYÓ SZTÁROK FILMJEI A TV GO-N:

- A herceg (Bruce Willis)
- A Beavatott-sorozat: A lázadó (Theo James)
- Mindörökké rock (Tom Cruise)
- Csatahajó (Rihanna)

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: AFP

Filmek Neked!

Csatahajó

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi akciófilm - (2012)

A Grincs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)

Aquaman

Színes, magyarul beszélő, amerikai-ausztrál akciófilm, kalandfilm, fantasy (2018)

Bogyó és Babóca

Színes, magyar rajzfilm (2010)