Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

A Trónok harca sztárját választották a világ legjobb nőjének

  • TV GO
  • 2015. 10. 13., 17:33
  • Trónok harca

Emilia Clarke remek évet tudhat maga mögött. A Trónok harca Khaleesijének és a Terminator Genisys Sarah Connorjának nem csak a karrierje szárnyal, de többszörösen elismerték szépségét és kisugárzását is. Az Esquire magazin szerint jelenleg ő a világ legszexibb nője, és ezt egy érzéki fotósorozattal is alátámasztották.

„Természetes módon keveredik benne rengeteg ellentmondás: egyszerre kedves és kemény, érzékeny és határozott. Ezek a tulajdonságok adják a szexepiljét. Egyaránt képes hitelesen eljátszani egy kishúgot, egy uralkodót és egy jó havert” – írja a színésznőről lelkendezve a magazin.

Az Esquire munkatársa szerint nem volt kérdés, hogy Clarke kapja a megtisztelő címet. „Felejthetetlen a Trónok harcá-ban és magasan ő kapta a legtöbb szavazatot a lap dolgozóitól”.

A huszonnyolc éves színésznőről szexi fotók is készültek a nagyesemény alkalmából, amelyeken alig visel valamit. Clarke a fehérneműs, ágyneműs, illetve ágyban fetrengős képeken eredeti barna hajszínével látható.

A fotósorozaton túl a magazin egy rövid kis videóval is kedveskedett az olvasóknak, amelyben a színésznő a Hold fényénél vetkőzik lassan és érzékien, azonban végül mégis ruhában pattan a volán mögé. Ha viszont nem elégszünk meg ennyivel, akkor sincs baj, hiszen ide kattintva megcsodálhatjuk a színésznő meztelen jeleneteit a Trónok harcá-ból.

EMILIA CLARKE A TV GO-N:

- Trónok harca 1. évad
- A Trónok harca fedetlen keblei: Emilia Clarke
- Dom Hemingway
- Újra együtt viháncol a Trónok harca szerelmespárja

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Patrick Kovarik / AFP és Esquire Magazine

Kategóriák: Trónok harca

Filmek Neked!

Halálhegy - A Dyatlov-rejtély

Színes, magyarul beszélő, angol thriller (2013)

A mindenség elmélete

Színes, magyarul beszélő, angol életrajzi dráma (2014)

Bosszúállók: Ultron kora

Színes, magyarul beszélő, amerikai akciófilm (2015)

Mad Max - A harag útja

Színes, magyarul beszélő, ausztrál akciófilm (2015)