Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Elkészült a világ legmenőbb Batmobilja

  • TV GO
  • 2015. 10. 15., 13:50
  • Akció-Kaland, Szuperhősök

A legókockákból készült életnagyságú Batmobil öt és fél méter hosszú és 680 kilogrammot nyom. De vajon hány legókocka kellett a megépítéséhez?

A lenyűgöző munka Nathan Sawaya legóművész alkotása, aki három teljes hónapot áldozott rá, hogy elkészítse. A Lego-Batmobil megalkotásában részt vett a szuperhősös képregényeket kiadó DC Comics is: az autót ugyanis Jim Lee képregényművész tervezte.

A LEGO-Batmobil akkora méretben készült, hogy akár vezetni is lehetne – ehhez Sawayának mindösszesen 500 ezer darab legókockára volt szüksége. Ezek segítségével nemcsak az autót magát dolgozta ki, de az olyan apróságokat is, mint a kipufogóból kicsapó lángcsóva, a rendszámtábla vagy a felnit ékesítő apró Batman-logók.

Ahogy az a videóban látható, a tehetséges legóművész Batmobilja egy utazó kiállítás része, melynek címe The Art of the Brick: DC Comics, és amely százhúsz darab, a DC Comics világa által inspirált legószobrot mutat majd be. A kiállítás első állomása Sydney lesz, ahol a lélegzetelállító LEGO-Batmobil és társai novembertől lesznek láthatók a Powerhouse Museumban.

A SÖTÉT LOVAG A TV GO-N:

- A Sötét Lovag: Felemelkedés
- Batman vs Robin
- Az Igazság Ligája: Istenek és szörnyek
- LEGO: Az igazság ligája - Harc a légióval
- Batman határtalanul: A szörnyek keringője

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: The Art Of The Brick: DC Comics

Kategóriák: Akció-Kaland Szuperhősök

Filmek Neked!

Hókusz Pókusz

Színes, magyarul beszélő, amerikai családi vígjáték (1993)