Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

A hét romantikus története: Vágyak tükrében

  • TV GO
  • 2018. 05. 08., 19:00

Topáz rövid története után kizárólag romantikus filmeket akarsz nézni. Segítünk ebben is, abban is.

Topáz, a gyönyörű szolgálólány fiatalon, nagyon fiatalon került mostoha sorsú családjától a környék nemesi birtokára. Fortunátóék nem különösebben törődtek a házi személyzet jogaival, dolgoztatták őket éjjel és nappal. A szolgálók nem hibázhattak, mert ugyan az uraságot csak a jó bor és a finom fácán érdekelte, ellenben deres lelkű asszonyával. Az éjszakai őrjárataitól retteget Ifigénia kegyetlenül megtorolt minden vélt és valós kihágást.

A heti vásározás feladata Topázra jutott, akit mintegy puttonynyi finomság hazacipelésével bíztak meg. Friss tojások, húsok és zöldségek szerepeltek a betanított listán. A lány utálta a vásárokat, attól félt, hogy valami suhanc kirántja alóla a talajt és akkor jön Ifigénia… Így is járt. Mátéó, a figyelmetlen pékinas véletlenül meglökte őt. A zokogó lányt egy koldus kinézetű vándor kofa vigasztalta meg, aki egy pici tükröt nyomott a leány kezébe.

Miután Ifigénia leszámolta rajta haragját, a meggyötört leányzó kisírt tekintetét a tükör felé fordította, s miközben könnyeitől áztatott fürtjeit igazgatta, a semmiből hirtelen egy szimpatikus idegen képe sejlett fel a kopottas üveglapon. Ő volt Tamerián, aki éjszakánként magával ragadta Topázt, hogy a tükör másik oldalán egymás karjaiban találjanak éjféli vígaszra. A sármos Tameriánt Ifigénia átka száműzte az üvegen túli álomvilágba, így szerelmük nem teljesülhet be ideát. Topáz egy viharos éjszakán bánatában megtörte a tükröt, s a bús szilánkok dallamára Tamerián nevét suttogta a hideg esti szélnek...

Romantikus drámák a TV GO-n:

- Két szerető
- Afta

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció: nautilus.us

Filmek Neked!

Afta

Magyar kisjátékfilm (2000)

Két szerető

Színes, magyarul beszélő, amerikai romantikus dráma (2008)

Julie kisasszony

Színes, magyarul beszélő, norvég-angol filmdráma (2014)

Aquaman

Színes, magyarul beszélő, amerikai-ausztrál akciófilm, kalandfilm, fantasy (2018)