Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Ki nem beszélt szuperhős parák

  • TV GO
  • 2018. 05. 09., 11:55

Valószínű Te is szívesen bújnál Szuper-, Pók, - és Batman bőrébe. Ha valaha esélyed nyílna a fenti szerepek betöltésére nem árt, ha már most előre számolsz néhány problémával.

Superman vélt nehézségei: A muslicarajzás az augusztusi esték jellegzetes tüneménye. A kellemes, párás 30 fokos estéken akár már sima sétatempó mellett is összeszedhetünk néhányat a cikázó násztáncosok közül: rátapadhatnak izzadt bőrünkre, ahonnan egy könnyed mozdulattal önön szemgolyónkba kenhetjük őket. A nyári csillaghullás alkalmával néhány szédült kőzet olykor a Föld felé veszi az irányt. Most képzeld el, hogy az egyik égi parittya túl nagy falat a légkörnek, s neked, mint Superman be kell dobnod magad a kozmikus pusztító ellen. De 30 fok, muslicák, nagy sebesség… Én azért felvennék egy szemüveget.

Foto: Europress / Scott Barbour - Getty images

Pókemberként simán okozhatsz ökológiai katasztrófát! Ehhez nem kell mást tenned, mint hálólövedékeidet el nem takarítani. A városokban túlélésre játszó madarak így nem jutnának elég rovarhoz, ami mondjuk a fenti példa alapján simán Superman háláját vonná maga után. Csak óvatosan!

Ha Batman vagy, akkor legalább három problémával kell megküzdened. A magas parkolójegy árakkal, a vásári bohócokkal és a sötét ruha hőszívó és tartó képességével. Ha rossz helyen parkolsz a Batmobillal, arra rámehet az örökséged. Ha a majálison lufit formázó bohócot látsz, könnyen összezavarodhatsz, aztán megölöd a bulit. 40 fokban fekete köpenyt és maszkot viselni felelőtlenség!

Ezek után maradj velünk inkább, s mozizzuk át az éjszakát!
- Az acélember
- Pókember 2.
- Batman: Kezdődik

Foto: Europress / Alex Livesey - Getty images

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Foto: Europress / Dean Mouhtaropoulos - Getty images

Filmek Neked!

Az acélember

Színes, magyarul beszélő, amerikai-kanadai fantasztikus akciófilm (2013)

Pókember 2.

Színes, magyarul beszélő, amerikai kalandfilm (2004)

Batman: Kezdődik

Színes, magyarul beszélő, amerikai fantasztikus akciófilm (2005)

Lecsó

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2007)