Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Bepiáltak a színésznők a forgatáson

  • TV GO
  • 2015. 10. 22., 13:40

A forgatáson történt ivászatra azért került sor, mert el akarták kapni a megfelelő hangulatot. És hát pont az Ivócimborák című film lenne az, ahol ez gondot okoz?

A legtöbb filmben az alkoholos italokat érthető okokból alkoholmentes italokkal, például almalével helyettesítik. A 2013-as Ivócimborák című független gyártású vígjáték azonban más utat választott: az Olivia Wilde és Anna Kendrick főszereplésével készült filmben a sör az sör, és a színésznők bizony ennek minden örömteli és kevésbé örömteli hatásának ki voltak téve. Mármint becsíptek, munka közben.

Illetve talán nem is ez a jó szó, hiszen Olivia Wilde a people.com szerint konkrétan azt mondta: "Egyfolytában be voltunk állva, mert igazi sört ittunk, lévén a forgatáson olcsóbb volt a sör, mint a víz". A laza improvizációkra és pörgő, vicces párbeszédekre épülő Ivócimborák sörgyárban dolgozó fiatalokról szól, és a kapcsolódó felvételek tényleg egy főzdében készültek. A film hősei ráadásul szabadidejükben sem tudnak elszakadni munkájuktól, ennek megfelelően a jelenetek nagy részét egy chicagói kocsmában forgatták.

Az ivászat amúgy nem mindenkinek nyerte el a tetszését. Wilde elmondása szerint Anna Kendrick például eléggé kibukott, amikor észrevette, hogy Wilde-ék reggel tízkor, az első jelenet forgatásakor már sört isznak.

Olivia Wilde az Ivócimborákban (Forrás: Magnolia Pictures)

Wilde viszont úgy gondolja, nincs ezzel semmi probléma. Ők csak át akarták érezni a sörözők hangulatát, és egyúttal le is akartak lazulni az improvizáláshoz. A 2013-as film rendezője, Joe Swanberg ugyanis színészei számára csak egy-két végszót és történést jelölt ki, ahova el kellett jutnia a jelenetnek. Ezenkívül minden a – bepiált – színészekre volt bízva...

OLIVIA WILDE FILMJEI A TV GO-N:

- A Lazarus hatás
- Hajsza a győzelemért
- Testcsere
- Működik a kémia
- Lopott szavak

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Magnolia Pictures

Filmek Neked!

Star Wars: A Birodalom visszavág

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi (1980)

Graffaló és barátai

Színes, magyarul beszélő, angol-német családi animációs film (2009)

Bogyó és Babóca - 13 új mese

Színes, magyar rajzfilm (2010)

Jégvarázs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)