Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Megoldódni látszik a Jóbarátok egyik fura rejtélye

  • TV GO
  • 2015. 10. 21., 18:10

Egy Jóbarátok-rajongó író, D.F. Lovett előállt egy érdekes, ugyanakkor nagyon szomorú elmélettel a népszerű sorozat egyik rejtélyére vonatkozóan, amit ha megismerünk, már sosem fogunk ugyanúgy tekinteni Rossra.

Az minden bizonnyal nem csak Lovettnek tűnt fel, hogy a Jóbarátok utolsó két és fél évadjában a David Schwimmer alakította karakter, Ross Geller korábban gyakran látott kisfia, Ben már egyszer sem bukkan fel.

A szőke kisfiút a nyolcadik évad tizenkettedik epizódjában láthatjuk utoljára, és ezt követően, a maradék 54 részben már csak beszélnek róla a szereplők. Még ennél is zavarbaejtőbb, hogy Rossnak ezen idő alatt megszületik a második gyermeke, Emma, és nem hogy nem láthatjuk, de egyszer sem kerül szóba, hogy a két féltestvér egyáltalán találkozott-e valaha egymással.

Ross és Ben hanukája (Forrás: NBC)

D.F. Lovett saját honlapján közzétett teóriájában így logikusan teszi fel a kérdést: ezen idő alatt Ross egyáltalán találkozott-e a gyermekével? Amikor Ben felmerül a beszélgetések során, mindig csak régi dolgokról esik szó, sohasem aktuálisakról, így Lovett szerint felmerül annak lehetősége, hogy a férfi már egyáltalán nem találkozik a fiával – méghozzá azért, mert megvonták tőle a láthatási jogot.

A logikus magyarázatokon (értsd: a gyerek eltűnése a sorozatból, így Ross látható életéből) túl az elmélet kiagyalója mindezt azzal támasztja még alá, hogy a David Schwimmer alakította figurának mindig is voltak kissé gázos dolgai (elég csak azt említeni, hogy lefeküdt az egyik tanítványával), így könnyen lehet, hogy volt felesége mindezeket megunva kizárólagos felügyeletet kért Benre, és bírósági úton tiltotta el tőle az apját.

A második gyermek születése (Forrás: NBC)

Legyen bármennyire is vad, azt azért beláthatjuk, hogy a teóriának határozottan van értelme, és abszolút logikus magyarázatot ad egy máskülönben csak egyszerű figyelmetlenségnek vagy dramaturgiai bakinak betudható jelenségre.

Nem ez egyébként az első merész rajongói elmélet a Jóbarátok-kal kapcsolatban. Egy élénk fantáziájú twitterező nemrégiben azzal állt elő, hogy szerinte az egész széria csak a hajléktalan Phoebe vágyálma, amit kábítószertől bódultan képzeleg – ez a magyarázat folyamatos kívülállására is.

Lisa Kudrow mint Phoebe (Forrás: NBC)

TOVÁBBI OLVASNIVALÓK:

- Van, aki tarolt, van, aki bukott a Jóbarátok befejezése óta
- Itt a Jóbarátok New York-i terrortámadás miatt törölt jelenete
- A Jóbarátok alkotója is sokallta a főszereplők rekord gázsiját
- Mi lett a Jóbarátok legviccesebb mellékszereplőivel?

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: NBC

Filmek Neked!

Jurassic World

Színes, magyarul beszélő, amerikai-kínai kalandfilm (2015)

Törtetők

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2015)

Törésvonal

Színes, magyarul beszélő, amerikai katasztrófa film (2015)

Star Wars: Baljós árnyak

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi kalandfilm (1999)