Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

A szürke ötven árnyalata sztárja híres felmenőivel pózolt

  • TV GO
  • 2015. 10. 26., 06:10

Anya, lánya, unokája és még a féltestvér is csodaszép ezen a vörös szőnyegen készült fotón, amin Dakota Johnson pózol híres családjának női tagjaival.

A múlt héten tartották Los Angelesben a 22. ELLE Women in Hollywood Awards díjátadó gálát, ahol a sztárságot még csak kóstolgató Dakota Johnson, és családjának szinte összes női tagja tiszteletét tette.

A vörös szőnyegen megjelent Johnsonon édesanyja, Melanie Griffith, az ifjú színésznő nagymamája, a legendás Tippi Hedren is, akire olyan filmekből emlékezhetünk, mint például a Madarak és a Marnie című Hitchcock-klasszikuksok. A hölgy amúgy már jóval elmúlt 85 éves, de még mindig gyönyörű.

Dakota Johnson, Tippi Hedren, Melanie Griffith és Stella Banderas a díjátadón (Forrás: Jason Merritt / AFP)

A család színésznői mellett feltűnt továbbá Melanie Griffith és Antonio Banderas 19 éves lánya, Dakota Johnson féltestvére, Stella Banderas is. A gálán pedig Johnson egy trófeát is átvehetett: a Calvin Kleinról elnevezett „év felfedezettje”-díjat. A szóban forgó elismerést a fiatal színésznő minden bizonnyal A szürke ötven árnyalatá-val érdemelte ki, de azóta több filmet is forgatott.

Dakota Johnson Johnny Depp-pel a Fekete misében (Forrás: InterCom)

Legközelebb a Fekete mise című gengszterfilmben láthatjuk Johnny Depp oldalán, még az idén érkezik az A Bigger Splash című thrillerje (amely A medence című 1969-es Alain Delon – Romy Schneider-film remake-je), továbbá készül A szürke ötven árnyalata folytatása, A sötét ötven árnyalata is, amit 2017 februárjában mutatnak majd be a mozik.

DAKOTA JOHNSON ÉS MELANIE GRIFFITH FILMJEI A TV GO-N:

- A szürke ötven árnyalata (Dakota Johnson)
- Ötéves jegyesség (Dakota Johnson)
- Need for Speed (Dakota Johnson)
- Automata (Melanie Griffith)

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Dave Bedrosian és Paul Marotta / AFP

Filmek Neked!

Törésvonal

Színes, magyarul beszélő, amerikai katasztrófa film (2015)

Törtetők

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2015)

Automata

Színes, magyarul beszélő, spanyol sci-fi (2014)

A Grincs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)