Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Nagy nevek alacsony lángon – Csak most kezdődik

  • TV GO
  • 2018. 05. 14., 13:00

Yolo Freeman és a Tommy Lee SWAG hetven felett sem hajol el a lehetőség elől, hogy végig szórakozzon másfél órányi filmet. Sajnos azonban ezzel eléggé egyedül vannak.

Leszögeznénk, hogy mi igenis szeretjük, ha kicsit már hajlottabb korú színész óriások szórakoztatnak minket, lásd: A bakancslista. Egészen addig, míg az nem válik egészen öncélúvá.

Duke Driver (Morgan Freeman) egy igazi ász. Nem csak ő az egyik legfelkapottabb üdülőhely vezetője, de verhetetlen pokerben, táncban, még pingpongban is. Persze Duke sem a helyi közértben vásárolta össze magának a sármját, hanem valaha egy elég menő, és annál is dörzsöltebb ügyvéd volt, ami végülis a tanúvédelmi programba torkollt.

Nem mintha ez a kényszer pályaváltoztatás nagyon megviselné Freeman karaterét, igencsak jól el van a saját szemétdombján azzal, hogy ő a top-kakas az összes tisztességben megvénült öreglánynak. Csakhogy egy kellemetlen emlék igen élesen hasít bele a nyugodt életébe, Leo az FBI ügynök képében (Tommy Lee Jones).

Broad Green Pictures

És messze nem csak azért, mert el kell hárítaniuk egy alvilági bérgyilkosságot, hanem mert Leo minden területen konkurenciát állít Duke-nak, aki így már messze nem tűnik akkora főnyereménynek az üdülő vendégei közt. Persze idővel a két szenior csak átverekedi magát a nézeteltéréseik erdején, de addig igencsak rögös az út, és még egy kevés nevetést is simán kicsikarnak belőlünk, de sajnos ez a film pont annyi, amin amennyi ebben a pár sorban elfér.

Akinek így is megjött a kedve ahhoz, hogy egykori színész legendákat nézzen, ahogy kevésbé a közönséget és inkább egymást szórakoztatják, az is eltölthet a Csak most kezdődikkel egy kellemes másfél órát.

A Csak most kezdődik elérhető a TV GO kínálatában.

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Broad Green Pictures

Filmek Neked!

A bakancslista

Színes, magyarul beszélő, amerikai kalandfilm (2007)

A világ összes pénze

Színes, magyarul beszélő, amerikai dráma (2017)

A Hangya és a Darázs

Színes, magyarul beszélő, angol-amerikai akciófilm (2018)

Hotel Transylvania 3. - Szörnyen rémes vakáció

Színes, magyarul beszélő, amerikai családi animációs film (2018)