Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Zacc nélkül - Friss hírek a filmek és sorozatok világából 475.

  • TV GO
  • 2018. 05. 15., 09:20
  • Zacc nélkül

A sztárok, filmek és sorozatok világából elhozzuk a legfrissebb pletykákat, sztorikat és információkat, hogy a második kávéd mellé legyen mit olvasni. Szigorúan zacc nélkül.

És akkor egy fekete tagja lett a Ku Klux Klannak
Sipke Lee biztos pont, ha valami igazán csavarosat kell kitalálni, pláne, ha megvalósítani is. Ebben az esetben azonban csak utóbbi képességére volt szükség, ugyanis a valóságnál jobb forgatókönyvíró nincs. Cannes-ben mutatták be és már az első trailer is megérkezett a BlacKkKlansman című beépülős, akció vígjátékhoz, amiben egy fekete rendőr (John David Washington) telefonon keresztül beépül a KKK-ba. Persze mikor a személyes találkozásra kerül a sor, akkor már egy fehér kollégája (Adam Driver) veszi át a helyét. Ez az abszurd történet pedig bizony megtörtént 1978-ban. A traiel alapján Spike Lee a 2002-as Az utolsó éjjel óta nem gurított ekkorát:

A The House That Jack Built sem lesz egy könnyű filmélmény
Aki ismeri Lars Von Trier munkásságát persze fel se tételezte, hogy a legújabb, sorozatgyilkosos filmje egy másodpercre is könnye emészthető lesz, de a trailer alapján még az edzettebbeknek is feladja a leckét a The House That Jack Built. Matt Dillion pedig valami csodás, mint pszichopata gyilkos, és ez lehet nem tűnik most dicséretnek, de a beharangozó megnézése után érteni fogjátok, hogy mire gondolunk:

The House That Jack Built - Official Trailer 2018 from Zentropa Productions on Vimeo.

Elhunyt a Superman barátnőjét alakító Margot Kidder amerikai színésznő

Elhunyt 69 évesen Margot Kidder, akinek legismertebb szerepe Lois Lane volt, Superman barátnője a '70-es és '80-as években. A színésznő vasárnap halt meg Montanában, livingstoni otthonában - közölte egy helyi temetkezési vállalat a honlapján. A halála okát nem írták meg. A kanadai származású Kidder Christoper Reeve oldalán alakította Superman barátnőjét, az újságíró Lois Lane-t három Superman-filmben, 1978-ban, 1980-ban és 1983-ban.

A kilencvenes évek közepén idegösszeomlást kapott, nagy feltűnést keltett a sajtóban azzal, hogy négy napra eltűnt. Később megállapították, hogy bipoláris rendellenességben szenved. Sokáig nem kapott szerepet, ám végül sikerült visszatérnie olyan tévésorozatokban, mint a Smallville és az L Word, továbbá a Broadwayn is fellépett a Vaginamonológok című darabban 2002-ben. 1975-ben játszott George Roy Hill A nagy Waldo Pepper című filmjében, melynek főszerepét Robert Redford alakította, 2014-ben pedig feltűnt az R.L. Stine's The Haunting Hour című thrillersorozatában, amelyért Emmy-díjat is kapott.

Kidder politikai aktivizmusáról is híres volt, kampányolt az Öböl-háború ellen, a rétegrepesztéses gázkitermelés ellen és támogatta a demokrata Bernie Sanderst a 2016-os elnökválasztási kampányban. Kidder 2005-ben kapta meg az amerikai állampolgárságot. Háromszor ment férjhez, 1979-ben hat napig volt a felesége John Heard színésznek (mti).

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: FireNewsFeed.com

Kategóriák: Zacc nélkül

Filmek Neked!

Meg - Az őscápa

Színes, magyarul beszélő, amerikai akciófilm (2018)

Fák jú Tanár úr! 3.

Színes, magyarul beszélő német vígjáték (2017)

Az igazi csoda

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2017)

A világ összes pénze

Színes, magyarul beszélő, amerikai dráma (2017)