Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Véglegesnek látszik az X-akták búcsúja

  • TV GO
  • 2018. 05. 16., 09:20

Úgy látszik nem Scully kilépése az igazi baj, hanem az, hogy a nézők is eltűntek. Ez a valódi X-akta: hová lett több millió ember?

Egy ideje már lehet tudni, hogy Gillian Anderson nem kíván többet az X-aktákban szerepelni. Amire reagálva Gery Newman, a Fox ügyvezető igazgatója közölte:

„jelenleg nincs tervben a sorozat újabb évadja."

Csakhogy a tévés kijelentésére a Twitteren reagált a színésznő, jelezve, hogy inkább a nézők 77%-nak „kilépése" miatt nem folytatódik a legendás sci-fi - ami simerjük be, tényleg sokkal valószínűbb indoknak tűnik a kaszára.

Persze amikor Anderson közölte, hogy kiszáll, az alkotó, Chris Carter első reakciója az volt, hogy nélküle ő sem folytatja, de aztán meggondolta magát, és azt mondta, rengeteg misztikus történetet el tudna még mesélni, akár Scully nélkül is.

Új ügynökökként már Kyd Miller és Liz Einstein (Robbie Amell és Lauren Ambrose) is megjelentek, akár rájuk is lehetne építeni a továbbiakban, de Gary Newman pár hete még abban is bízott, hogy Anderson döntése nem végleges, rá lehetne beszélni újabb epizódokra. Duchovnynak egyébként mindegy, ő azt mondta, így is, úgy is vállalná, ha felkérnék.

A szomorú hír hallatán egy igazi rajongó nem is tehet más, mint hogy átrágja magát több évadnyi X-aktákon, amit a TV GO-val meg is tehet:

X-akták a TV GO MoziKlubon!

Forrás: Origo.hu

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: FOX

Filmek Neked!

A világ összes pénze

Színes, magyarul beszélő, amerikai dráma (2017)

Az igazi csoda

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2017)

Alfa

Színes, magyarul beszélő amerikai akciófilm - (2018)

Kandalló TV

A lobogó tűz látványával és hangulatával szeretnénk Önnek és családjának kellemesebb, melegebb légkört teremteni (2017)