Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Liam Neeson: Kézikönyv ingázóknak

  • TVGO
  • 2018. 05. 15., 21:09

Vannak azok az 50-es, 60-as akciósztárok, akik izommal, fegyverekkel vagy épp nindzsa tudásukkal robbantják fel a vásznat. És itt van nekünk Liam Neeson. Az a pasi, aki, bár remekül ért a fegyverekhez, és 65 évesen is még fiatalokat megszégyenítő módon verekszik, mi mégis inkább azért szeretjük, mert egyszerűen zseniális színész. Olyan, akitől tök életidegen a fejetlenség, ellenben imád fejben brillírozni, ráadásul mesteri szerepvállalásaival még egy komplett franchise-t is felépített maga köré.

Egy valamire való thriller rajongó repertoárjából semmiképpen sem hiányozhatnak sem az Elrabolva filmek, sem a Liam Neeson trilógia legutolsó alkotása, a The Commuter. Amikor leültem megnézni, már látatlanban megszavaztam a filmnek a bizalmat, amire az, a remek vágással már az első öt percben rá is szolgált.

Nem spoilerezném agyon a filmet, hátha valaki még nem látta, de azt kell mondjam, hogy ha kicsit is sikerül elvonatkoztatnunk a Marvel végeláthatatlan, szuperhősgyártó futószalagjától, akkor a The Commuter bizony egyike azon keveseknek, amik maximálisan megérték anno a mozijegyet, akárhány D-ben. A vágás, a sztori és a pörgős események olyan elegyet alkotnak a teljes kétségbeesés és kilátástalanság pátoszával, aminek a receptjéért még a legjobbak is ölnének.

business-review.eu

Természetesen a színészfelhozatal sem gyenge, már ha valakit még érdekel, hogy Liam-en kívül Patrick Wilson és Sam Neill is kulcsszerepeket játszik a filmben. No meg persze a számomra igencsak megosztó színésznő, Vera Farmiga, aki hol a jót, hol a rosszat, hol pedig csúfot alakítja.

aceshowbiz.com

Aki végigizgulta már az Ismeretlen férfit és a Non Stop-ot, joggal hiheti azt, hogy a kvázi harmadik részre talán kissé már kifúj majd a történet, de szerencsére, Denzel Washington Száguldó bombája óta tudjuk, hogy egy egyszerű vonatból is simán ki lehet hozni egy egészen vállalható, 1,5-2 órás mozit. Való igaz, hogy egy folytatást nehéz úgy megcsinálni, hogy az ne legyen kiszámítható és ne akarjuk azt mondani minden 10. percben, hogy “én már tudom mi lesz!”, Liam Neesonnak mindez, valamiért még egy harmadik résznél is tökéletesen megy.

port.hu

A The Commuter remekül rejti el az apró, de annál jelentősebb mozzanatokat a történetben, mindezt egy olyan hihetetlenül pörgős köntösbe öltöztetve, amire egyszerűen nem lehet nem odafigyelni. Olyan az egész, mint egy hollywoodi thrillerként újraértelmezett Cluedo, amiben mindenki egyszerre bűnös és ártatlan, és bárkiből lehet gyilkos és áldozat. Ebből a filmből pedig, annak ellenére, hogy Neeson bejelentette visszavonulását, bizony tényleg nincs kiszállás!

Illusztráció forrása: fanart.tv

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Filmek Neked!

The Commuter: Nincs kiszállás

Magyarul beszélő, angol-amerikai akciófilm (2018)

Alfa

Színes, magyarul beszélő amerikai akciófilm - (2018)

Az igazi csoda

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2017)

Meg - Az őscápa

Színes, magyarul beszélő, amerikai akciófilm (2018)