Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Zacc nélkül - Friss hírek a filmek és sorozatok világából 476.

  • TV GO
  • 2018. 05. 16., 09:20
  • Zacc nélkül

A sztárok, filmek és sorozatok világából elhozzuk a legfrissebb pletykákat, sztorikat és információkat, hogy a második kávéd mellé legyen mit olvasni. Szigorúan zacc nélkül.

Megérkezett a Bohemian Rhapsody hivatalos trailere

A gyors rendezőcserét követően, végül úgy tűnik, kezd egyenesbe kerülni a Queen mozi. A készítők, az együttes születésétől a felemelkedésén át, egészen az 1985-ös Live Aid koncertig eltelt időszakról szóló klasszikusa, a Bohemian Rapsody, végre megjelentette az első hivatalos trailert is. S bár a film mozibakerülésére novemberig még várnunk kell, az előzetes alapján érdemes lesz kidekkolni még ezt a pár hónapot, hiszen Rami Malek alakításával - aki Freddy Mercuryt kelti újra életre - a fiatal színész még akár filmtörténelembe is bevonulhat.

Zombieland 2 érkezhet 2019-ben

Ráadásul az eredeti szereplőkkel, szóval mindenki szorítson, hogy ez így is legyen. Egyelőre persze ez még nem szentírás, mivel az eredeti Zombieland írói, Rhett Reese és Paul Wernick beszélt a folytatásról az első film közelgő tizedik (!) évfordulójának alkalmából. Ők azonban elmondták, hogy 2019 októberében lesz tíz éves a film, ami miatt nagyon bíznak benne, hogy a jövő év elején le fogját tudják forgatni a folytatást, és így a kerek évfordulóra be is lehessen azt mutatni, természetesen az eredeti szereplőkkel (Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Emma Stone, Abigail Breslin). Zombiapokalipszist ennyire még soha nem vártunk.

Dínó hegyek lesznek az új Jurassic Worldben

Na nem csak úgy értve, hogy lesz egy új minden eddiginél nagyobb gonosz őshüllő, mert az szinte egyértelmű. Azonban most arról van szó, hogy olyan sok dínó lesz a Jurassic Worldben, mint az eddigi összes filmben összesen. Aminek még ennél is jobban lehet örülni, hogy az új film kicsit visszanyúl a gyökerekhez és lesznek nem csak CGI, de mechanikusan megépített dínók is, de nem akarjuk lelőni az összes érdekességet, tessék megnézni ezt a „így készült” videót itt lent!

Gary Oldman egyszerre játszik és rendez

Az Oscar-díjas színész belekóstolva a rendezésbe, első saját filmjén dolgozik. A Flying Horse névre keresztelt alkotás középpontjában Eadweard Muybridge, korának egyik neves fotográfusa áll, aki a fotótechnika, a fotózás és a mozgóképfelvétel készítés fejlődésének úttörőjeként (is) írta be magát a történelembe. A történet, munkássága mellett egy szerelmi drámát is feldolgoz, amit a felesége és egy híres színikritikus közt szövődő szerelmi kapcsolat indikál, s amely végül tragikus gyilkosságba torkollik.. A film premierjének egyenlőre még nincsen dátuma, de ha Gary Oldman csak félig olyan jól rendez, mint amilyen színész, erre a mozira is érdemes lesz várni.

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: 20th Century Fox

Kategóriák: Zacc nélkül

Filmek Neked!

Az igazi csoda

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2017)

Meg - Az őscápa

Színes, magyarul beszélő, amerikai akciófilm (2018)

Élesítve

Angol akcióthriller (2017)

A Hangya és a Darázs

Színes, magyarul beszélő, angol-amerikai akciófilm (2018)