Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Keanu Reeves naptár nem csak rajongóknak

  • TV GO
  • 2018. 05. 18., 20:50

2016 után egy újabb Keanuban gazdag időszakkal ajándékoznak meg minket az égiek! Elmondhatjuk, hiszen a mostanában cseppet sem unatkozó színészt legalább három filmben láthatjuk majd tündökölni a bíborszín bársonyszékből.

2018. augusztus 24. Replikák

Az eddig tévében utazó Jeffrey Nachmanoff rendező Stephen Hamel ötletét valósítja meg. (Vonatkozó kis színes: Hamel és Reeves gyakran dolgoznak együtt.) A Replikák már csak a címéből fakadóan se szólhatna másról, mint élethű másolatokról, esetünkben emberi másolatokról. A gyanúsan közeli jövőben játszódó történetben Will Foster családját halálos baleset éri. A frissen holt testeket egy speciális helyszínre szállítják, ahol Will megpróbálhatja szeretteit feltámasztani. Kedvencek temetője újratöltve!

2018. szeptember 18. Destination Wedding

A szintén tévés múlttal rendelkező Victor Levin Winona Ryder-t terelgeti majd a jó Keanu oldalán. A romantikus vígjáték két fura figuráról szól, akik egy cuki esküvő c-listás vendégeiként igyekeznek az áldott szertartás helyszínére. Útközben egymás idegeire mennek, majd a teljes mellőzöttség árnyékában egymásba habarodnak. Ryder és Reeves eddig háromszor játszottak együtt, íme egy kis ízelítő a leendő negyedik együttműködésről.

2019. május 17. John Wick 3: Parabellum

Mint Hermione szájából szivárgó varázsige, úgy cseng a bosszúállós történet zárófejezetének alcíme. Chad Stahelski rendező törekvése részben fedi színészünk akaratát, aki nem szeretné, ha a folytatás szétütné az első két rész megbecsültségét. Ebből azt a kósza következtetést vonhatjuk le, hogy az utolsó felvonás egy pörgős, dögös, mindenféle izzadtságszagú folytatás esélyét kizáró finálé lesz.

Szívesen beszámolnánk további projektek részleteiről is, de ezekről csupán annyit tudunk, hogy lesznek, ennél többet nem. De figyelünk, s ha úgy van, tovább bővítjük naptárunkat.

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Filmek Neked!

John Wick

Színes, szinkronizált, amerikai akcióthriller (2014)

John Wick: 2. felvonás

Színes, magyarul beszélő,amerikai thriller (2017)

Harry Potter és a bölcsek köve

Színes, magyarul beszélő, angol-amerikai kalandfilm (2001)

Pókember - Irány a Pókverzum

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)