Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Az Agymenők szőkesége máris új társra talált

  • TV GO
  • 2015. 10. 26., 13:35

Nem sokáig szomorkodott férjével való szakítása után Kaley Cuoco. Igaz, új társa kicsit szőrösebb az átlagnál – viszont imádnivaló!

A gyönyörű paripa, Zaza után a szép színésznő újabb négylábú baráttal vigasztalódik. Családja legújabb tagja egy Chester névre hallgató kiskutya, akinek fotóit nemrég osztotta meg Instagramján.

Cuoco nagyon megszerethette a kisállatot, hiszen az egyik kép mellett „Isten hozott a családban, Chester Cuoco!” mondattal üdvözölte. A sztár Instagramján még a lováról is találhatók friss fotók: az állatot a színésznő közvetlenül szeptemberi szakítását követően szerezhette, mivel mindössze egy nappal azután, hogy elterjedt, válik férjétől, már a paciról készült képeket posztolt.

(Forrás: instagram.com/normancook)

Bennfentes információk szerint Kaley Cuoco azért adta be a válókeresetet, mert nem tartja elég komoly embernek a férfit, és állítólag olyasvalakivel akar lenni, akinek „rendes állása van és sokkal céltudatosabb”. Cuoco és Sweeting hathavi együttjárás és háromhavi jegyesség után, 2013 szilveszterén házasodtak össze, így boldogságuk mindössze 21 hónapig tartott.

(Forrás: instagram.com/normancook)

Nemrégiben egy másik színésznő, Reese Witherspoon is beszerzett egy kiskutyát, egy LouAnn nevű bullterriert. Dwayne Johnsonnak viszont pont nemrég pusztult el az egyik kis francia bulldogja, Brutus, mert nem vették észre, hogy mérges gombát evett a kertben.

KALEY CUOCO A TV GO-N:

- Bérhaverok
- Hopp
- Véget ért az Agymenők szőke sztárjának boldogsága

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Alberto E. Rodriguez és Jason Merritt / Getty Images NA / AFP

Filmek Neked!

Holnapolisz

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi (2015)

Jurassic World

Színes, magyarul beszélő, amerikai-kínai kalandfilm (2015)

Star Wars: A Birodalom visszavág

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi (1980)

Graffaló és barátai

Színes, magyarul beszélő, angol-német családi animációs film (2009)