Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Az új Star Wars-előzetestől még az agymanók is beájultak

  • TV GO
  • 2015. 10. 29., 11:35
  • Star Wars

Aranyos videóban olvasztották egybe az Agymanók című animációs film és a Csillagok háborúja világát, pontosabban a legújabb epizód új előzetesét. A Star Wars: Az ébredő Erő mindenkire nagy hatással van.

Az Agymanók közelgő Blu-Ray-megjelenését, illetve a Csillagok háborúja-filmek új folytatását egyszerre promotáló kisfilmben azt láthatjuk, hogy az animációs filmben megismert kislány, Riley Az ébredő Erő legújabb előzetesét készül megnézni.

A továbbiakban azonban – ahogy az Agymanók-ban is – nem a kislányt figyelhetjük, hanem az elméjében, azaz a Fejhadiszálláson tanyázó öt érzelem, vagyis Derű, Majré, Bánat, Undor és Harag reakcióit. Az új élmény természetesen mindenkire hatással van: Bánatot elszomorítja, hogy lassan töltődik a trailer, Majré megrémül az összeroncsolt Darth Vader-sisaktól, Derűnek nagyon bejön, amit lát, Undor pedig Harag egyik megjegyzésén gúnyolódik.

So many emotions! #TheForceAwakens

Szerző: Inside Out, 2015. október 27.

Az agymanók ítélete szerint Az ébredő Erő-nek már maga ez előzetese is az érzelmek hullámvasútja, és úgy elbűvölte őket, hogy teljesen kikészülnek (főleg Harag), amikor a végén megtudják, hogy egészen december 18-ig kell várniuk a teljes film megtekintésével. A Star Wars: Az ébredő Erő-t a magyar mozik is az amerikai premierrel egy időben kezdik játszani. Lentebb (hogy azért arról se maradjunk le) az eredeti, agymanók nélküli trailer látható.

STAR WARS-FILMEK A TV GO KÍNÁLATÁBAN:

- Star Wars: Baljós árnyak
- Star Wars: A klónok támadása
- Star Wars: A Sith-ek bosszúja
- Star Wars: A Birodalom visszavág
- Star Wars: A Jedi visszatér

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Fórum Hungary

Kategóriák: Star Wars

Filmek Neked!

A boldogság nyomában

Színes, magyarul beszélő, amerikai életrajzi dráma (2006)

Anyát a Marsra!

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2011)

Spangol - Magamat sem értem

Színes, magyarul beszélő, amerikai romantikus vígjáték (2004)

Star Wars: Baljós árnyak

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi kalandfilm (1999)