Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Liam Neeson szögre akasztotta a pofonokat, de azért a Men in Blacket elvállalta

  • TV GO
  • 2018. 05. 23., 10:42

Ha nem is akar már háztetőkön ugrálni és telefonban fenyegetni, azért a sötét zsaruknak megmondja majd, kinek lássák el a baját.

Liam Neeson nem mindennapi karrierpályát járt be: amikor mások kiöregedett apukákat és kapuzárási pániktól szenvedő hősöket kezdenek alakítani, ő akciósztárrá avanzsált. Ötvenöt évesen kapta meg az Elrabolva című film főszerepét, amely nem várt siker lett, és egy csapásra ő lett az az arc Hollywoodban, akit felhívnánk ha valaki fenyegetne minket. Mert akkor ő is felhívná a rosszfiúkat, és elmondaná nekik, hogy megtalálja őket.

Innentől kezdve elszabadult a Neeson-effektus: a világ imádta, ahogy a színész puszta öklével szolgáltat igazságot, és sorra jöttek az akciófilm-felkérések. Ha olyan forgatókönyvet írt valaki, amiben elrabolják valakinek a családtagját, szeretteit, és magányos bosszút esküszik, na akkor rögtön Neesont hívták.

Jaume Coller-Serra például annyira ráérzett a neesoni akcióvénára, hogy az Ismeretlen férfi, a Non-stop és az Éjszakai hajsza után ismét a színészre bízta legújabb akciófilmje, a The Commuter-Nincs kiszállás főszerepét. Ebben szokás szerint egy olyan karaktert alakít, aki nem áll éppen élete magaslatán. Michael egy életunt biztosítási ügynök, akit épp kirúgtak a munkahelyéről. Hazafelé a vonaton zötykölődik a teljes agóniába süllyedve, amikor megtörténik vele, ami csak Liam Neesonnal történhet meg: egy ismeretlen nő a segítségét kéri, meg kell találni a vonaton valakit, különben nagyon-nagyon rossz dolgok fognak történni.

A cimmel ellentétben igenis van kiszállás: a The Commuter a színész akcióhős-hattyúdala, tavaly ugyanis bejelentette, hogy 66 évesen ideje nyugdíjba vonultatni keménykedő karrierjét. "Már hatvan éves vagyok"-hangzik el a filmben is a sokatmondó idézet, Neeson pedig úgy érzi, végleg kiöregedett a tetőkön ugrálásból és a verekedésből.

„A merő véletlennek köszönhetem ezeket a thrillereket. Még mindig komoly pénzt ajánlanak ezért a munkáért, de úgy vagyok vele, fiúk, már hatvanöt vagyok! A közönség majd azt mondja, na, ne már!” -nyilatkozta egy interjúban.

Ehhez képest ma bejelentették, hogy újabb akciófilmben fog szerepelni, szerepet kapott ugyanis a készülő Men in Black-spinoffban - igaz, nem kifejezetten akciósztárként, hanem a sötét zsaruk londoni főnökét alakítja majd: Chris Hemsworthnek és Tessa Thompsonnak fog dirigálni. Nem kell tehát megválnunk kedvenc szenior-akcióhősünktől, ki tudja, lehet újra olyan alakításokat láthatunk majd tőle, mint amilyet mondjuk a Schindler listájában nyújtott.

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Fotók forrása: Jay Maidment

Filmek Neked!

The Commuter: Nincs kiszállás

Magyarul beszélő, angol-amerikai akciófilm (2018)

Non-stop

Színes, szinkronizált, amerikai-francia akcióthriller (2014)

Bogyó és Babóca

Színes, magyar rajzfilm (2010)

Agymanók

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2015)