Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Chris Hemsworth Instagramja igazi kincsesbánya

  • TV GO
  • 2015. 11. 01., 12:18
  • Akció-Kaland, Szuperhősök, Sztárcsemeték

A Marvel-filmek Thorja még csak nemrégiben regisztrált a képmegosztó oldalon, de máris kiváló fotókkal szórakoztatja követőit: vicces, szuperhősös és családi képeket egyaránt találhatunk a színész Instagramján.

Nemrégiben megmutattuk, milyen édes családi képeket oszt meg folyamatosan Instagramján kislányukról és ikerfiaikról Chris Hemsworth felesége, Elsa Pataky színésznő.

Azóta Hemsworth maga is regisztrált a képmegosztó oldalon, és úgy tűnik, ő sem akar lemaradni az asszony mögött, mert rendszeresen rak fel jobbnál jobb fotókat. A legelső, általa megosztott képpel még azon humorizált, hogy kígyót talált a kertjében, de nem kellett sokat várni az első gyerekfotóra sem: a szóban forgó képen a színész kisfiával a karjában edz.

(Forrás: instagram.com/chrishemsworth)

(Forrás: instagram.com/chrishemsworth)

A sztár szívesen osztja tovább hozzátartozói Instagram-fotóit is: feleségétől például egy olyat kölcsönzött, amin a teraszon heverve csókot lehel egyik kisfia homlokára. Hogy az idill még teljesebb legyen, a háttérben egy tricikli is látható. Van ezenkívül egy öccsétől, a szintén színész Liam Hemsworthtől „lopott” kép is: ezen Az éhezők viadala-filmek sztárjának kutyusa éppen egy Thor-figurát csócsál.

(Forrás: instagram.com/chrishemsworth)

(Forrás: instagram.com/chrishemsworth)

A Thor-tematika visszatérő elem a színész Instagramján: egy korábbi fotón Hemsworth dobozba „zárt” nagyméretű Thor-figuraként pózol. Humorát pedig a sztár azzal is megcsillogtatta, amikor megosztott egy olyan képet, amin feleségét egy kenguruval fotózta, a következő képaláírással: „Elsa és én néhány évvel ezelőtt az első randinkon. Ma már kicsit máshogy festek, de még mindig ugyanígy tartja az állam, az igaz szerelem jeleként”.

(Forrás: instagram.com/chrishemsworth)

(Forrás: instagram.com/chrishemsworth)

A CSALÁD FILMJEI A TV GO-N:

- Bosszúállók: Ultron kora
- Hófehér és a vadász
- Halálos iramban 7
- Halálos iramban 6
- Paranoia
- Az éhezők viadala – a kiválasztott I. rész

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Justin Tallis és Alberto E. Rodriguez / AFP

Kategóriák: Akció-Kaland Szuperhősök Sztárcsemeték

Filmek Neked!

Megőrjít a csaj

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2015)