Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Kalandozz együtt Csoda Kittyvel a Cartoon Networkön!

  • TV GO
  • 2018. 06. 01., 14:00

A LEGO-kaland óta vártuk, hogy még többet kaphassunk az ott megismert Csoda Kitty-ből. A pillanat most eljött, ugyanis május 21-től hétköznaponként rendszeresen láthatjuk minden idők egyik legkaotikusabb, de egyben legszórakoztatóbb főhősét, csak a Cartoon Networkön.

Mint a királyság uralkodójának, Csoda Kitty-nek meglehetősen be vannak táblázva a napjai. Legfőbb feladata, hogy minden alattvalóját boldoggá tegye és elűzze a szomorúságot. De ne értsük félre derűlátó jellemét – mégiscsak egy macska. Emiatt jobb vele vigyázni, hiszen keményen fellép, ha bárki is veszélyezteti a saját vagy kisöccse és egyben legjobb barátja, Puppycorn herceg jólétét. A királyi várban él még Dr. Fox, az udvari tudós és Hawkodile, Csoda Kitty hűséges testőre. Csoda Kitty és barátai gondoskodnak arról, hogy minden egyes napba annyi örömöt és kreativitást vigyenek, amennyit csak bírnak!

Cartoon Network

A csillogással, nem kevés cukisággal és annál is több kalanddal megtöltött rajzfilm hétköznap 17:40-kor lesz látható kizárólag a Cartoon Networkön.

Aki pedig valamiért a hétköznapokon lemaradt volna, az se búslakodjon, mivel a Csoda Kitty részeit a hétvégi 10:30-as és 17:50-es ismétléssel bepótolhatja.

Cartoon Network

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Cartoon Network

Filmek Neked!

A világ összes pénze

Színes, magyarul beszélő, amerikai dráma (2017)

Kandalló TV

A lobogó tűz látványával és hangulatával szeretnénk Önnek és családjának kellemesebb, melegebb légkört teremteni (2017)

Meg - Az őscápa

Színes, magyarul beszélő, amerikai akciófilm (2018)

Az igazi csoda

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2017)