Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Mutatjuk az idei Halloween legjobb jelmezeit

  • TV GO
  • 2015. 11. 02., 12:10

Mi másnak is öltöztethette volna családját az Így jártam anyátokkal sztárja Az ébredő Erő közelgő premierje előtt, mint a Csillagok háborúja hőseinek? Nézze meg a bűbájos fotót!

Mint arról korábban beszámoltunk, Neil Patrick Harris és szintén színész párja, David Burtka már napokkal halloween előtt beöltöztették ikreiket: a vegyespáros akkor – egy halloweeni koncert alkalmából – kis hableány, illetve „Színesnadrág Kapitány” volt.

De már akkor nagy várakozással tekintettünk az ünnep éjszakájának elébe, hiszen köztudott, hogy a sztárpár minden évben elképesztő ötletességgel és igényességgel megvalósított, pompásabbnál pompásabb jelmezekbe bújtatja csemetéit. És a mókából a felnőttek sem maradnak ki: az egész család rendre egyetlen vezérmotívum alapján szokott beöltözni.

(Forrás: instagram.com/nph)

Voltak már horrorfilmes hősök, Batman és társai, illetve az Alice Csodaországban, az Óz, a nagy varázsló és a Pán Péter karakterei is. Idén pedig – nem túl meglepő módon – vélhetően a Star Wars: Az ébredő Erő közelgő, december 18-i premierje miatt a Csillagok háborújá-ból merítettek: Burtka Han Solónak, Harris Obi-Wan Kenobinak, a kis Harper Leia hercegnőnek, Gideon pedig Luke Skywalkernek öltözött.

(Forrás: instagram.com/annehathaway)

Haloween alkalmából pedig úgy tűnik, a többi sztár sem akart lemaradni az Így jártam anyátokkal színészeitől, és szintén különös gondot fordítottak kosztümjükre. Anne Hathaway például egyszarvújelmezt húzott, Dwayne Johnson Popeye-nek álcázta magát, Jessica Alba pedig barátnőjével, Kelly Sawyer modellel Romynak és Michelle-nek öltözött.

(Forrás: instagram.com/therock)

(Forrás: instagram.com/jessicaalba)

HORROFILMEK A TV GO KÍNÁLATÁBAN:

- Insidious - Gonosz lélek
- Sweeney Todd
- A Lazarus hatás
- Fido - Hasznos a zombi a háznál

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Neil Patrick Harris / Instagram és Neilson Barnard / AFP

Filmek Neked!

Defekt

Színes, magyarul beszélő, amerikai filmdráma (2011)

A kaptár: Túlvilág

Színes, magyarul beszélő, angol-német-amerikai akció-horror (2010)

Holnapolisz

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi (2015)

A Grincs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)