Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Ennél őszintébb Star Wars-előzetest biztos nem fog látni!

  • TV GO
  • 2015. 11. 05., 07:05
  • Star Wars

Szokatlan módon egy még nem bemutatott filmhez készített őszinte előzetest az erre specializálódott Screen Junkies. A Star Wars: Az ébredő Erő csak karácsony előtt érkezik a mozikba, de a vicces videókban utazó csapat már most lerántja róla a leplet.

A nemrég bemutatott Az ébredő Erő második előzeteséből összerakott új előzetes ugyan rövidebb a szokásosnál, de még így is nagyon őszinte, és találhatunk benne valóban vicces pillanatokat.

Felvetődik például, hogy mégis ki a fene lehet Rey, az alkotók csípős megjegyzésben térnek ki a filmhez kapcsolódó merchandise termékekre, például a borsos áron megvásárolható BB8-as droidra, majd jön az első durvább poén, amikor Darth Vader összeroncsolt sisakjából George Lucas arca köszön vissza.

A Screen Junkies csapata érthető módon azt sem tudta megállni, hogy ne hánytorgassák fel a Star Wars-előzménytrilógia legbénább pillanatait, Jar Jartól kezdve a midikloriánokon át egészen a fűben hempergő Jedi-lovagig.

A nagy igazságot azonban az őszinte teaser akkor mondja ki, amikor a mindentudó narrátorhang azzal áll elő, hogy „Akár azt is mutathatnánk két órán keresztül, hogy egy majom egy macskát mosdat, akkor is megnéznétek ezt a filmet. Kétszer!”.

Abban mindenképpen igazat kell adnunk az alkotóknak, hogy a legutóbb látott Csillagok háborúja-előzményfilmek meg sem közelítik a klasszikus részek hangulatát, így a Star Wars: Az ébredő Erő célja többek között az is, hogy mindezt elfeledtesse velünk. December 18-án kiderül, hogy sikerül-e neki…

STAR WARS-FILMEK A TV GO-N:

- Star Wars: Baljós árnyak
- Star Wars: A klónok támadása
- Star Wars: A Sith-ek bosszúja
- Star Wars: A Birodalom visszavág
- Star Wars: A Jedi visszatér

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Fórum Hungary

Kategóriák: Star Wars

Filmek Neked!

Liza, a rókatündér

Színes, magyar, romantikus vígjáték (2015)

Akihez beszél a föld

Színes, magyarul beszélő, ausztrál-török-amerikai háborús filmdráma (2014)

Holnapolisz

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi (2015)

Star Wars: Baljós árnyak

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi kalandfilm (1999)