Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Ők keltik életre a Kéjlak élvhajhász öltönyöseit

  • TV GO
  • 2018. 06. 05., 21:15
  • Krimi-Thriller

A luxus sógorság tagjait alakító színészeket változatos szerepekben láthatjuk.

Mindannyiunknak vannak titkai, de sokkal édesebb, ha többekkel osztozkodhatunk valami bitang nagy sztorin, meg mondjuk egy 200 négyzetméteres lofton. Mondjuk egy a képen látható diszkrét kis legénylakáson, ahol bármi megtörténhet, de tényleg bármi, amit csak el tudsz képzelni! A diszkréció garantált, természetesen haveri alapon! Na de hogyan használjuk ki okosan a luxus nyújtotta lehetőségeket? Bárhogy, csak ne úgy, mint "hőseink"!

Vincent (Karl Urban), Chris (James Marsden), Philip (Matthias Schoenaerts), Marty (Eric Stonestreet) és Luke (Wentworth Miller) jómódú családos férfiak, akik otthoni kötelezettségeik mellett nem vetik meg a titkos kis légyottokat. Az évek múlásával roskadozni kezd pajzán kis titkaik padlása, aminek utolsó tartógerendáját egy bizarr gyilkosság kezdi meg végleg. Hiába, egy közös barátnő véres halála bármely baráti ötös bizalmát megpróbálná. A Kéjlak egy mélységével szórakoztató thriller, amely szakítani tud a műfajra jellemző klisékkel, igaz, ezért be kell áldoznunk a kényelmes félig odafigyelős filmezés élményét.

Foto: Europress / Angela Weiss - Getty images

Karl Urban (Vince): Új-Zéland szülöttjének megadatott az, amire oly sokan vágytunk: önálló szerepeket kapott a Herkules és a Xena, a harcos hercegnő című sorozatokban. Urban a 2000-es években ha nem is ennyire menő, de már szélesebb körben is elismertebb produkciókba kapott beszállókártyát úgy, mint A Gyűrűk Ura 2-3., A Bourne-csapda vagy éppen a Star Trek.

James Mardsen (Chris): A Horror kemping külön dögönyözést érdemelne, de most maradjunk az olyan mindenki által jól ismert filmjeinél, mint amilyen az X-Men és a Szerelmünk lapjai. 2001 magasságában 13 epizódott kapott az Ally McBeal-ben, amit az X-Men 2. követett, de a szakmai önéletrajzban szerepel még a Superman visszatér és a Hajlakk. Mostanában a Westworldben láthattuk sokat.

Wentworth Miller (Luke): A szökés sztárját leginkább sorozatokban láthattuk, ezek közül a A Flash – A Villám és A holnap legendái hoztak számára nagyobb elismerést. Ő is a szerencsésebb fickók táborából való, hiszen benne volt a Vészhelyzetben is.

Matthias Schoenaerts (Philip): Vörös veréb és A dán lány – hogy csak kettőt említsek az utóbbi években nagyot ment filmjei közül. Számára tényleg a Kéjlak hozta meg a nagy lehetőséget, mivel ez volt élete első angol nyelvű szerepe, korábban kizárólag belga ajkú művekben mérethette meg magát.

Kéjlak - keresd nálunk a MOZIKLUB kínálatában!

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció: screencard

Kategóriák: Krimi-Thriller

Filmek Neked!

Kéjlak

Színes, magyarul beszélő, amerikai thriller (2014)

A dán lány

Színes, magyarul beszélő életrajzi dráma (2015)

Agymanók

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2015)

Graffaló és barátai

Színes, magyarul beszélő, angol-német családi animációs film (2009)