Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Teljesült a haldokló Star Wars-rajongó utolsó kívánsága

  • TV GO
  • 2015. 11. 06., 12:50
  • Star Wars

Daniel Fleetwood otthonában nézte meg Az ébredő Erő vágatlan változatát. A fanatikus Star Wars-rajongónak rákos betegsége miatt már csak hetei vannak hátra, ezért korábban kampányt indított, hogy a bemutató előtt megnézhesse a filmet.

A 32 éves houstoni Fleetwoodnál júliusban diagnosztizáltak rákos megbetegedést, és az orvosok közölték vele, hogy csak pár hónapja van hátra. Mivel a férfi állapotán már nem lehet segíteni, utolsó napjait otthon tölti. A betegség agresszív terjedése miatt a fanatikus Star Wars-rajongó Fleetwood úgy érezte, hogy nem éri meg Az ébredő Erő premierjét, ezért Twitter-kampányt indított, hogy valahogy láthassa a filmet a hivatalos bemutató előtt.

Twitter-kampányához korábban csatlakozott a Luke Skywalkert játszó Mark Hamill, és a Finnt alakító John Boyega is. Mindketten megosztották a férfi kívánságát támogató bejegyzést. Fleetwood feleségének Facebook-bejegyzése szerint a kampány sikeres volt, és a Disney és a Lucasfilm beleegyezett, hogy a férfi otthonában megnézhesse a film vágatlan változatát.

To all our wonderful supporters, friends, family and awesome strangers: Daniels final dream was just granted!!! Today...

Posted by Ashley Fleetwood on Thursday, 5 November 2015

„Üzenem az összes csodálatos támogatónknak, hogy teljesült Daniel utolsó kívánsága! Épp most nézte végig Az ébredő erő vágatlan változatát. Az erő legyen veletek!” – írta Ashley Fleetwood, aki arról is beszámolt, hogy a vetítés előtti napon a film rendezője, J. J. Abrams felhívta telefonon Danielt. Mark Hamill lelkes Twitter-üzenetben fejezte ki örömét. „Most olvasom a hírt, és annyira boldog vagyok, hogy összejött! Köszönet azoknak, akik valóra váltották ezt az álmot!”

Nem ez az első alkalom, hogy J. J. Abrams egy előrehozott vetítéssel örömet okozott egy haldokló filmrajongónak. 2013-ban Daniel Craft nézhette meg a Sötétségben – Star Strek című filmet premier előtt a rendező közbenjárására, pár nappal azelőtt, hogy elhunyt volna.

STAR WARS-FILMEK A TV GO-N:

- Star Wars: Baljós árnyak
- Star Wars: A klónok támadása
- Star Wars: A Sith-ek bosszúja
- Star Wars: A Birodalom visszavág
- Star Wars: A Jedi visszatér

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Alberto E. Rrodriguez / Getty Images NA / AFP

Kategóriák: Star Wars

Filmek Neked!

Bosszúállók: Ultron kora

Színes, magyarul beszélő, amerikai akciófilm (2015)

Mad Max - A harag útja

Színes, magyarul beszélő, ausztrál akciófilm (2015)

Star Wars: Baljós árnyak

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi kalandfilm (1999)

Star Wars: A Birodalom visszavág

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi (1980)