Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

4 Golden Globe, 3 óriás plakát és két Oscar

  • TV GO
  • 2018. 06. 06., 21:35
  • Dráma

A tavalyi év egyik legzseniálisabb filmjét köszönthetjük hamarosan a TV GO-n.

Martin McDonagh (A hét pszichopata és a si-cu, Erőszakik) írta és rendezte, Frances McDormand (Kutyák szigete) és Sam Rockwell pedig kis túlzással a hallhatatlanok csarnokába lőtték a Három óriásplakát Ebbing határában című drámát, amit 5 BAFTA-, 4 Golden Globe- és 2 Oscar-díjjal jutalmazott a szakma.

A történet egy Ebbing nevű kitalált városkában játszódik, ahol egy brutális gyermek gyilkosság vet véget a békés hétköznapoknak. A kislányát elvesztő Mildred (Mc Dormand) úgy dönt, hogy a rendőrség által dobozba zárt ügyet a nyilvánosság és a népharag erejével nyittatja ki újra: három plakáthelyet bérel a városba vezető főút mentén, amire vörös alapon fekete betűkkel adja a köz tudomására, hogy a 7 hónappal ezelőtt meggyilkolt lányának ügyét Willoughby felügyelőék (Woody Harrelson) egyszerűen nem tudják vagy nem akarják megoldani, ami gyanús, nagyon gyanús.

Az elkeseredett anya elegáns bosszújának története egy képzeletbeli városban játszódik, aminek alapját egy a valóságban is megtörtént megoldatlan ügyet firtató plakát ihlette. McDonagh és McDormand együtt álmodták meg Mildred figuráját, miután a színésznőnek aggályai voltak a szereppel kapcsolatban. A sikeres együttműködés egy arany szobrocskában öltött testet, amit a kiosztó estéjén egy titokzatos fickó ellopot, majd egy kis kerülő után visszakerült a frissen díjazott színésznőhöz.

A Három óriásplakát Ebbing határában hamarosan elérhető a TV GO kínálatában!

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Foto: Europress / Tomasso Boddi - Getty images

Kategóriák: Dráma

Filmek Neked!

A hét pszichopata és a Si-cu

Színes, szinkronizált, amerikai-angol vígjáték (2012)

Élesítve

Angol akcióthriller (2017)

Az igazi csoda

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2017)

A világ összes pénze

Színes, magyarul beszélő, amerikai dráma (2017)