Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Íme, Linda Hamilton a következő Terminátor-filmből

  • TV GO
  • 2018. 06. 06., 17:08

A kultikus Terminátor 2-t követően Linda Hamilton jobbára egyetlen élvonalas mozifilmben, a Dante poklában tűnt fel. Így tehát cseppet sem meglepő, hogy a rajongók emlékezetében még mindig az a kimunkált kishölgy él, aki a diliházi menekülés közben sorra zúzta le a rátámadó ápolókat.

Közben napvilágot látott egy egészen friss fotó hősnőnkről az új Terminátor-film forgatásáról, melynek kapcsán mindennemű cinizmus nélkül kijelenthetjük: Linda vélhetőleg csak igen ritkán vett Tom Cruise-féle formaldehides fürdőt az elmúlt két évtizedben. Ennek ellenére a színésznő visszatér a következő epizódban, mely teljes egészében figyelmen kívül hagyja majd mindazt a megalázó borzalmat, mely 1991 után Terminátor címszó alatt napvilágot látott. (Így aztán azt a tényt is, hogy Sarah Connort a T3 forgatókönyvírója jobblétre szenderítette.)

Mellesleg az új Terminátor-film 2019 őszén debütál majd, a rendezői munkálatokat Tim Miller (Deadpool) végzi, ám producerként és tanácsadóként James Cameron is részt vesz a munkálatokban. Ja, és természetesen Arnold Schwarzeneggert is viszontláthatjuk.

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Filmek Neked!

Alfa

Színes, magyarul beszélő amerikai akciófilm - (2018)

Kandalló TV

A lobogó tűz látványával és hangulatával szeretnénk Önnek és családjának kellemesebb, melegebb légkört teremteni (2017)

Hotel Transylvania 3. - Szörnyen rémes vakáció

Színes, magyarul beszélő, amerikai családi animációs film (2018)

A védelmező 2

Színes, magyarul beszélő akció thriller (2018)