Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Itt a Star Wars-őrültek karácsonyi kívánságlistája

  • TV GO
  • 2015. 11. 16., 10:50
  • Star Wars

Virtuális billentyűzet R2-D2-tól, felfújható Jabba, tauntaunos hálózsák – a kereskedők fantáziája végtelen, ha arról van szó, mi mindent lehet megvetetni a Csillagok háborúja rajongóival.

Annyi Csillagok háborúja-őrültségről adtunk hírt mostanában (R2-D2-hűtőtől kezdve Star Wars-cipőkön át halálcsillagos gofrisütőig), hogy a karácsony közeledtével legfőbb ideje volt egy bővített lista összeállításának, amit végigböngészve biztosan mindenki talál ajándékot Star Wars-rajongó szeretteinek és barátainak (esetleg saját magának).

A praktikusabb meglepetések közé tartozik az R2-D2 virtuális billentyűzet, ami úgy működik, hogy maga R2 vetíti ki elénk a billentyűsort, így bárhol, bármikor gépelhetünk egy levelet vagy végezhetjük a munkánkat. De sietnünk kell, mert a 320 dollárba (93 ezer 800 forintba) kerülő mütyürből már csak egy darab van raktáron.

(Forrás: amazon.com)

Már majdnem fele ennyiért, 170 dollárért (azaz 49 ezer 800 forintért) a miénk lehet egy felfújható Jabba, ami csodás dísze lehet bármely kertnek, és egy Leiának öltöztetett ismerősünkkel nagyszerű képeket is készíthetünk műanyag rettenet közreműködésével. A nem túl élethű, de annál mókásabb gumiszobor 183 centi magas és 3 méter széles.

(Forrás: thinkgeek.com)

Egy újabb Star Wars-„bestia” leterítésére is lehetőségünk van, hiszen ha magunkra öltjük a Tauntaun-hálózsákot, olyan érzésünk lehet, mintha egy levadászott hátas bőrét húznánk magunkra. Érdekesség, hogy a 150 dolláros (44 ezer forintos) felszerelés eredetileg csak a ThinkGeek áprilisi tréfája volt, de a rajongóknak annyira megtetszett (ráadásul a Lucasfilm is az áldását adta rá), hogy végül valóban legyártották.

(Forrás: thinkgeek.com)

A leleményes kereskedők szerencsére külön gondoltak a hölgyekre is, így többféle Star Wars-ruha is kapható kifejezetten nők számára. Van olyan koktélruha, amin a felhődíszítésen kívül a Millennium Falcon és a SLAVE-1 látható, 125 dollárért (36 ezer 600 forintért), de van fénykardmintás szoknya is, mindössze 75 dolláros (22 ezer forintos) áron. És nem csak a hölgyek öltözhetnek talpig Csillagok háborújá-ba. Egy teljes rohamosztagos jelmez 1 300 dollárba (380 ezer forintba) kerül, de egy ennél hétköznapibb viselethez hálistennek nem kell csődbe mennünk: a Chewbacca-köntös ára csak 80 dollár (23 ezer 500 forint).

(Forrás: heruniverse.com)

Még a borsos árú rohamosztagos jelmezre is jócskán ráver a 4 ezer dolláros (1 millió 172 ezer forintos) Star Wars-ágy, de az olyan hasznos (?) holmikat, mint a halálcsillagos kihangosító, az R2-D2-buborékgyártó, a szintén R2-t formázó szemetes vagy a leterített wampát idéző szőnyeg, ennél sokkal elérhetőbb áron kínálják (60, 90, illetve 130-130 dollárért, ami 18 ezer, 26 ezer, illetve 38 ezer forintnak felel meg). De ha nem akarjuk ilyen földhözragadt dolgokkal kiszúrni szeretteink szemét, valódi fénykarddal is megajándékozhatjuk őket – ára 234 dollár (68 ezer 500 forint).

(Forrás: target.com)

TOVÁBBI OLVASNIVALÓK:

- Pusztítson el mindennap egy Halálcsillagot!
- Egy kocsi áráért miénk lehet a legkirályabb hűtő
- Zuhanyozzon Darth Vaderrel!
- Ilyen ronda Star Wars-cipőket nem lát minden nap
- Már rohamosztagosok is vigyázhatnak az italára
- Mindenki ilyen Star Wars-robotot akar majd karácsonyra

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: LucasArts

Kategóriák: Star Wars

Filmek Neked!

Minyonok

Színes, magyarul beszélő, amerikai családi animációs film (2015)

Dark Places

Színes, magyarul beszélő, francia dráma (2015)

Agymanók

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2015)

A Grincs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)