Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Itt a Star Wars-őrültek karácsonyi kívánságlistája

  • TV GO
  • 2015. 11. 16., 10:50
  • Star Wars

Virtuális billentyűzet R2-D2-tól, felfújható Jabba, tauntaunos hálózsák – a kereskedők fantáziája végtelen, ha arról van szó, mi mindent lehet megvetetni a Csillagok háborúja rajongóival.

Annyi Csillagok háborúja-őrültségről adtunk hírt mostanában (R2-D2-hűtőtől kezdve Star Wars-cipőkön át halálcsillagos gofrisütőig), hogy a karácsony közeledtével legfőbb ideje volt egy bővített lista összeállításának, amit végigböngészve biztosan mindenki talál ajándékot Star Wars-rajongó szeretteinek és barátainak (esetleg saját magának).

A praktikusabb meglepetések közé tartozik az R2-D2 virtuális billentyűzet, ami úgy működik, hogy maga R2 vetíti ki elénk a billentyűsort, így bárhol, bármikor gépelhetünk egy levelet vagy végezhetjük a munkánkat. De sietnünk kell, mert a 320 dollárba (93 ezer 800 forintba) kerülő mütyürből már csak egy darab van raktáron.

(Forrás: amazon.com)

Már majdnem fele ennyiért, 170 dollárért (azaz 49 ezer 800 forintért) a miénk lehet egy felfújható Jabba, ami csodás dísze lehet bármely kertnek, és egy Leiának öltöztetett ismerősünkkel nagyszerű képeket is készíthetünk műanyag rettenet közreműködésével. A nem túl élethű, de annál mókásabb gumiszobor 183 centi magas és 3 méter széles.

(Forrás: thinkgeek.com)

Egy újabb Star Wars-„bestia” leterítésére is lehetőségünk van, hiszen ha magunkra öltjük a Tauntaun-hálózsákot, olyan érzésünk lehet, mintha egy levadászott hátas bőrét húznánk magunkra. Érdekesség, hogy a 150 dolláros (44 ezer forintos) felszerelés eredetileg csak a ThinkGeek áprilisi tréfája volt, de a rajongóknak annyira megtetszett (ráadásul a Lucasfilm is az áldását adta rá), hogy végül valóban legyártották.

(Forrás: thinkgeek.com)

A leleményes kereskedők szerencsére külön gondoltak a hölgyekre is, így többféle Star Wars-ruha is kapható kifejezetten nők számára. Van olyan koktélruha, amin a felhődíszítésen kívül a Millennium Falcon és a SLAVE-1 látható, 125 dollárért (36 ezer 600 forintért), de van fénykardmintás szoknya is, mindössze 75 dolláros (22 ezer forintos) áron. És nem csak a hölgyek öltözhetnek talpig Csillagok háborújá-ba. Egy teljes rohamosztagos jelmez 1 300 dollárba (380 ezer forintba) kerül, de egy ennél hétköznapibb viselethez hálistennek nem kell csődbe mennünk: a Chewbacca-köntös ára csak 80 dollár (23 ezer 500 forint).

(Forrás: heruniverse.com)

Még a borsos árú rohamosztagos jelmezre is jócskán ráver a 4 ezer dolláros (1 millió 172 ezer forintos) Star Wars-ágy, de az olyan hasznos (?) holmikat, mint a halálcsillagos kihangosító, az R2-D2-buborékgyártó, a szintén R2-t formázó szemetes vagy a leterített wampát idéző szőnyeg, ennél sokkal elérhetőbb áron kínálják (60, 90, illetve 130-130 dollárért, ami 18 ezer, 26 ezer, illetve 38 ezer forintnak felel meg). De ha nem akarjuk ilyen földhözragadt dolgokkal kiszúrni szeretteink szemét, valódi fénykarddal is megajándékozhatjuk őket – ára 234 dollár (68 ezer 500 forint).

(Forrás: target.com)

TOVÁBBI OLVASNIVALÓK:

- Pusztítson el mindennap egy Halálcsillagot!
- Egy kocsi áráért miénk lehet a legkirályabb hűtő
- Zuhanyozzon Darth Vaderrel!
- Ilyen ronda Star Wars-cipőket nem lát minden nap
- Már rohamosztagosok is vigyázhatnak az italára
- Mindenki ilyen Star Wars-robotot akar majd karácsonyra

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: LucasArts

Kategóriák: Star Wars

Filmek Neked!

Minyonok

Színes, magyarul beszélő, amerikai családi animációs film (2015)

Dark Places

Színes, magyarul beszélő, francia dráma (2015)

Agymanók

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2015)

Aranyhaj és a nagy gubanc

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2010)