Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Nindzsantológia: Robo Vampire (1988)

  • TV GO
  • 2018. 06. 11., 18:09

A nindzsafilmek templomának tökkelütött aranyborja, Godfrey Ho olyan, mint egy Budapest TV-s mulatós műsor: mikor azt hinnénk, hogy az eddigieknél sokkolóbb produkcióval már nem tud előhozakodni, váratlanul egy olyan gyomrost visz be nekünk, hogy két hétig tekerőlantnak képzeljük magunkat.

Nos, a szóban forgó produkciója körülbelül ugyanazt műveli az emberi agysejtekkel, amit a fekete özvegy élete párjával. Bizony, a Robo Vampire szürrealitásfaktorát tekintve még abból a radioaktív ipari hulladékból tákolt életműből is kiemelkedik, melyet a direktor úr a 70-es évek eleje óta fáradhatatlanul építgetett. A mozi ugyanakkor bizonyos szempontból meghatározónak is mondható, ugyanis filmográfiájában itt szembesülhetünk először egy hollywoodi blockbuster megerőszakolt, karóba húzott, egyben leszázalékolt verziójával. (Mely műfajra ugyebár az Asylum stúdió egy komplett birodalmat épített fel.) A Robo Vampire ugyanakkor ideális film azok számára, akik a Robotzsarut túlontúl minőséginek találták, és hiányérzet gyötörte őket, mivel a főhős nem verekedett élőhalott vámpírnindzsákkal.

A történet – már, ha ez nem túl erős kifejezés - dióhéjban: a hírolvasó-frizurás rendőr egy rajtaütés során életét veszti, ám hála a modern technikának, életre keltik. Digitalizált testére Teletálas ételdobozokat celluxoznak, fejére húzzák a Süsü zsoldosainak sisakját, és kész is a Tesco-gazdaságos Robotzsaru. Ám az eredeti példánnyal ellentétben ez a típus kungfuzni is képes, ami nagy szolgálatot tesz neki, amikor a gonosz vámpírnindzsákkal kerül összeütközésbe. Utóbbi egy tisztázatlan céllal működő dadaista akciócsoport, akik kizárólag alvajárópózban, előre tartott kézzel és páros lábon szökdelve képesek közlekedni. A film majd összes szereplője ellenállhatatlan kényszert érez, hogy harcművészeti bohózatokba bonyolódjon velük, ami azért érdekes, mert egy homlokukra tűzött cetlivel tökéletesen lehet őket hatástalanítani.

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Filmek Neked!

Meg - Az őscápa

Színes, magyarul beszélő, amerikai akciófilm (2018)

Az igazi csoda

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2017)

Hotel Transylvania 3. - Szörnyen rémes vakáció

Színes, magyarul beszélő, amerikai családi animációs film (2018)

A Hangya és a Darázs

Színes, magyarul beszélő, angol-amerikai akciófilm (2018)