Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Nézd a labdarúgó világbajnokság mérkőzéseit TV GO-n!

  • TV GO
  • 2018. 06. 14., 10:25

Vágd zsebre kedvenc csapataidat és szurkolj otthon, úton – útfélen, egyedül, vagy barátaiddal június 14-től a TV GO-val!

2018. június 14-től július 15-ig a világ futball központja Oroszország lesz, ahol 11 város stadionjában bonyolítják le a világbajnoki trófeáért vívott bajnokságot.

A VB ideje alatt minden regisztrált felhasználónk élőben követheti az orosz pályák eseményeit az M4 Sport csatorna, valamint a párhuzamosan zajló mérkőzések történéseit a közmédia csatornáinak élő közvetítésén keresztül.

Mit kell tenned?

A kötetlen nyári focihangulathoz elég egy gyors TV GO-regisztráció, és az összes közszolgálati csatornát díjmentesen* nézheted nálunk, a TV GO-n. (Regisztrálj ITT!)

Lemaradtál a játéknap izgalmairól?

Visszanézheted a korábbi mérkőzéseket azok TV GO-n való közzétételétől számított 72 órán belül. Keresd a FOCI VB menüpontot a Telekom IPTV felületén is, ahol szintén megtalálod a korábbi mérkőzések felvételét.

És ez még nem minden!

Az egyes játéknapok után csokorba szedjük a bajnokság legfontosabb híreit és írásos összefoglalóit, valamint folyamatosan frissülő tabellánk segítségével nyomon követheted az aktuális állást.

Foci VB határok nélkül!

Nézd a világ legnagyobb labdazsonglőrjeinek összecsapását a TV GO-n otthon, a tévéden, vagy utazás közben TV GO alkalmazással tableten és mobilon, akár HD minőségben**, ha azt készüléked és az általad használt hálózat internetes sávszélessége engedi. Jó hírünk van a nyaralni indulók számára is, hiszen a TV GO-n keresztül elérhető élő meccsközvetítéseket és a korábbi mérkőzéseket az egész EU területén belül megnézhetik!***

Jó szurkolást kíván a Telekom TV GO csapata!

*A Telekom TV GO-n való regisztráció, valamint a regisztráció után a felhasználó számára elérhető közszolgálati csomag használata díjmentes. A TV GO webes felületén, valamint a mobilalkalmazáson keresztül történő élő közvetítések, valamint az archívumból elindított meccsek megtekintése és a felületeken történő látogatás aktív adatkapcsolatot igényel, így, ha a szolgáltatást mobilinternetes csomagodon keresztül használod, a betöltött tartalom adatmennyisége annak keretéből íródik le.

**Legalább 4 MBit/sec internet letöltési sebesség, a HD minőségű megjelenéshez HD felbontású megjelenítővel rendelkező készülék szükséges

***A tartalomhordozásra vonatkozó EU jogszabály csak a tartalmak hordozhatóságára terjed ki, a külföldi használathoz szükséges adatforgalmat az adatdíjcsomag feltételei szerint kell fizetni.

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!