Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Nézd a labdarúgó világbajnokság mérkőzéseit TV GO-n!

  • TV GO
  • 2018. 06. 14., 10:25

Vágd zsebre kedvenc csapataidat és szurkolj otthon, úton – útfélen, egyedül, vagy barátaiddal június 14-től a TV GO-val!

2018. június 14-től július 15-ig a világ futball központja Oroszország lesz, ahol 11 város stadionjában bonyolítják le a világbajnoki trófeáért vívott bajnokságot.

A VB ideje alatt minden regisztrált felhasználónk élőben követheti az orosz pályák eseményeit az M4 Sport csatorna, valamint a párhuzamosan zajló mérkőzések történéseit a közmédia csatornáinak élő közvetítésén keresztül.

Mit kell tenned?

A kötetlen nyári focihangulathoz elég egy gyors TV GO-regisztráció, és az összes közszolgálati csatornát díjmentesen* nézheted nálunk, a TV GO-n. (Regisztrálj ITT!)

Lemaradtál a játéknap izgalmairól?

Visszanézheted a korábbi mérkőzéseket azok TV GO-n való közzétételétől számított 72 órán belül. Keresd a FOCI VB menüpontot a Telekom IPTV felületén is, ahol szintén megtalálod a korábbi mérkőzések felvételét.

És ez még nem minden!

Az egyes játéknapok után csokorba szedjük a bajnokság legfontosabb híreit és írásos összefoglalóit, valamint folyamatosan frissülő tabellánk segítségével nyomon követheted az aktuális állást.

Foci VB határok nélkül!

Nézd a világ legnagyobb labdazsonglőrjeinek összecsapását a TV GO-n otthon, a tévéden, vagy utazás közben TV GO alkalmazással tableten és mobilon, akár HD minőségben**, ha azt készüléked és az általad használt hálózat internetes sávszélessége engedi. Jó hírünk van a nyaralni indulók számára is, hiszen a TV GO-n keresztül elérhető élő meccsközvetítéseket és a korábbi mérkőzéseket az egész EU területén belül megnézhetik!***

Jó szurkolást kíván a Telekom TV GO csapata!

*A Telekom TV GO-n való regisztráció, valamint a regisztráció után a felhasználó számára elérhető közszolgálati csomag használata díjmentes. A TV GO webes felületén, valamint a mobilalkalmazáson keresztül történő élő közvetítések, valamint az archívumból elindított meccsek megtekintése és a felületeken történő látogatás aktív adatkapcsolatot igényel, így, ha a szolgáltatást mobilinternetes csomagodon keresztül használod, a betöltött tartalom adatmennyisége annak keretéből íródik le.

**Legalább 4 MBit/sec internet letöltési sebesség, a HD minőségű megjelenéshez HD felbontású megjelenítővel rendelkező készülék szükséges

***A tartalomhordozásra vonatkozó EU jogszabály csak a tartalmak hordozhatóságára terjed ki, a külföldi használathoz szükséges adatforgalmat az adatdíjcsomag feltételei szerint kell fizetni.

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Filmek Neked!

Agymanók

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2015)

Bogyó és Babóca

Színes, magyar rajzfilm (2010)

Az apáca

Színes, magyarul beszélő, amerikai horror (2018)

Minyonok

Színes, magyarul beszélő, amerikai családi animációs film (2015)