Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Wonder Woman és Dwayne „The Rock” Johnson egy filmben!

  • TV GO
  • 2018. 06. 12., 13:01

A kissé hatásvadász cím után, persze pontosíthatjuk, hogy nem az amazon hercegnő, hanem az őt alakító színésznő, Gal Gadot fog együtt alakítani az utóbbi idők legfelkapottabb akciósztárjával.

Miután Dwayne Johnson nem kevesebb, mint 20 milliót kaszált a Universaltól és a Legendary Entertainmenttől a Red Notice-ért, igazán sok gondja ebben az évben már nem lesz, és feltehetően végre beelőzi a legjobban fizetett férfiszínészek listáján Mark Wahlberget. Fontos dolgok ezek.

Mivel ez a fizu még Hollywoodban is rekordnak számít, így nem csoda, hogy nagy a felhajtás körülötte – még akkor is, ha alapvetően még nem tudni sokat a Red Notice sztorijáról. Egyelőre az a biztos, hogy Johnson egy Interpol ügynököt alakít, akiknek a világ legprofibb műkincstolvaját kell elkapni.

A biztos dolgok listáját most tovább bővíti a hír, hogy a Wonder Womannal a köztudatba robbanó, Gal Gadot is szerepet kapott a Red Notice-ben. Arra azért lehetne fogadásokat kötni, hogy vajon Gadot is megkapja-e a 20 milliós gázsit, mint női főszereplő, de úriember biztosra nem fogad.

Aki a két húzónév láttán már rohanna is a moziba, az nyugodtan üljön még le egy kicsit, mert Gal Gadot a Wonder Woman 2-őt forgatja jelenleg, míg Dwayne Johnson a Jungle Cruise-t. Így a Red Notice csak 2020 júniusában kerülhet legközelebb is a mozikba.

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Deadline.com

Filmek Neked!

Meg - Az őscápa

Színes, magyarul beszélő, amerikai akciófilm (2018)

Az igazi csoda

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2017)

Hotel Transylvania 3. - Szörnyen rémes vakáció

Színes, magyarul beszélő, amerikai családi animációs film (2018)

A Hangya és a Darázs

Színes, magyarul beszélő, angol-amerikai akciófilm (2018)