Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Kate Winslet nem érti a szexizmust

  • TV GO
  • 2015. 11. 12., 14:45

Az Oscar-díjas színésznő is hozzátette a magáét a hollywodi fizetésekről szóló, Jennifer Lawrence által kirobbantott vitához. Szerinte nem kéne annyit beszélni arról, hogy a színésznők Hollywoodban ugyanolyan feltételek mellett lényegesen kevesebbet keresnek férfi kollégáiknál.

"Nem bírom az ilyen vitákat" – mondta Winslet a BBC-nek. "Értem én, hogy miért jöttek elő ezzel, de ez biztos valami brit dolog a részemről: nem szeretek a pénzről beszélni, az valahogy olyan vulgáris" – tette hozzá.

A Titanic sztárja elmondta azt is, hogy pénzről beszélni interjúkban illetlenség. "Az ilyen nyilvános beszélgetések nem túl ízlésesek. Mindig meglepnek, hogy őszinte legyek, olyan furcsa nyíltan beszélni erről. Nagyon szerencsés nő vagyok, és elégedett vagyok azzal, ahogy mennek a dolgok" – mondta.

(Forrás: Summit Entertainment / Photo12 / AFP)

A színésznő arról is beszélt, hogy őt karrierje során soha nem ítélték meg hátrányosan azért, mert nő. De ha ilyen helyzetbe került volna, akkor vagy kezeli azt, vagy továbblép. "Soha nem éreztem azt, hogy ki kell állnom magamért, csak mert nő vagyok" – bizonygatta.

Legutóbb egyébként Sharon Stone szólt hozzá ugyanehhez a vitához. A színésznő most mondta el először nyilvánosan, hogy az Elemi ösztön után senki nem akarta rendesen kifizetni. Állítása szerint még most is jóval kevesebb kap, mint a férfi színészek. A Hollywoodban uralkodó szexizmusról szóló vita akkor lobbant fel, amikor Jennifer Lawrence nemrégiben egy esszében mondta meg a magáét arról, hogy kiderült: lényegesen kevesebb pénzt kapott az Amerikai botrány-ért, mint férfi sztárkollégái.

KATE WINSLET FILMJEI A TV GO-N:

- Egy makulátlan elme örök ragyogása
- Az öldöklés istene
- Fertőzés
- A Beavatott-sorozat: A lázadó

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Justin Tallis / AFP

Filmek Neked!

Minyonok

Színes, magyarul beszélő, amerikai családi animációs film (2015)

Dark Places

Színes, magyarul beszélő, francia dráma (2015)

Magic Mike XXL

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2015)

A Grincs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)