Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Transzcendens - eggyé válni a természetfelettivel

  • TVGO
  • 2018. 06. 13., 10:52
  • Sci-Fi

A mesterséges intelligenciát kutatók ma már nem csak az asztalok és a számítógépek mögül figyelik az univerzumot. És szerencsére nem csak a tudósok, de a filmesek is hatalmas potenciált látva mindebben, sorra viszik vászonra a látványosabbnál látványosabb filmötleteket, amik egyre többször késztetik gondolkodásra a nézőket. És pontosan ilyen a Transzcendens is, ami Johnny Depp mesteri átélésével méltán kerülhetett be a klasszikusok science fiction filmek közé.

A jó öreg Johnny Deppnél talán nem is lehetett volna jobb színészt választani egy olyan szerepre, amiben a tudás és a mesterséges intelligencia határait kell feszegetni. Róla ugyanis, az Asztronauta és a Titkos Ablak óta tudjuk, hogy mindig is vonzották az ilyen és hasonló karakterek. A kicsit fura, kicsit tudathasadt, mégis zseniális szerepek.

mafab.hu

Dr. Will Caster (Johnny Depp), mint tudós, élete fő művén dolgozva igyekszik összekapcsolni az emberi érzelmeket a világ összes tudásával. Ám mielőtt még bevégezhetné mindezt, áldozatául esik egy, a technológia úttörését megakadályozni vágyó csoport merényletének. S bár a gyilkosnak szánt lövésbe nem hal bele, azonban a golyó ami súrolta, sugárfertőzött lövedék volt. Mindeközben számos kutatóegységre mér még csapást a Technológia Ellenes Forradalmi Egység, akik a technológia és a közösségi média megszállottsága ellen küzdenek, Will pedig a mesterséges intelligenciával folyó kísérletei miatt esik áldozatául e radikális szervezetnek.

Felesége Evelyn (Rebecca Hall) férje őrült ötletétől vezérelve, megpróbálja rávenni Max-et (Paul Bettany), hogy ha bár a férje teste haldoklik is, a tudatát feltöltve a gépre, Will tovább élhetne velük. Az ötlet azonban kockázatos, hiszen elég egy apró hiba, egy kimaradó mozzanat és ki tudja kit vagy mit keltenek életre a virtuális térbe fecskendezve. Will kutatásai, ha a testét nem is, a szellemét még akár meg is menthetnék, feltéve ha belemegy, hogy a saját kutatásának tesztalanya legyen.
A vesszőfutás az idővel megkezdődik, a fertőzés pusztító tempója Will ellen dolgozik. Ő azonban végül rábólint a dolgora, így jöhetnek a drótok, a gépek, a szavak és egy tudós halhatatlan gondolatai.

kinoglaz.blog.hu

Egy test az enyészeté lesz, az elme halála azonban még kérdéses. S bár úgy tűnik, hogy a kísérlet hiábavaló volt, Will tudata egyszercsak kommunkálni kezd Evelynnel és Maxxel. Elméje a gépek közt cikázva, egyre izgatottabban nyit a világ felé, egyre többet és többet akarva mindenből, amihez csak a bitjei által képes elérni.

tv.pgtrk.ru

Evelyn, Max és Joseph Tagger (Morgan Freeman) kezdeti öröme, boldogsága és ámulata határtalan, arról azonban, hogy mit is hívtak életre, vagy inkább mit szabadítottak a világra, még fogalmuk sincsen...

123wtf.me

Illusztráció forrása: hdwallpapers.in

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Kategóriák: Sci-Fi

Filmek Neked!

Transzcendens

Színes, szinkronizált, amerikai-kínai-angol sci-fi (2014)

Kandalló TV

A lobogó tűz látványával és hangulatával szeretnénk Önnek és családjának kellemesebb, melegebb légkört teremteni (2017)

A Hangya és a Darázs

Színes, magyarul beszélő, angol-amerikai akciófilm (2018)

A védelmező 2

Színes, magyarul beszélő akció thriller (2018)