Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Ha unnád a focivébét... íme pár szigorúan mozgásmentes film!

  • TV GO
  • 2018. 06. 19., 13:39

Unod, hogy most hetekig másról sem szól minden, csak a fociról? Már attól elfáradsz, ha izzadó sportolókat látsz a képernyőn? Hogy még a filmes magazinok is arra buzdítanak, nézz sportos témájú alkotásokat? Akkor ezt a listát Neked találtuk ki!

Ha már a hirtelen mozdulatoktól és a suhanó kockás hasaktól is elfog a hányinger, álljon itt a teljesség igénye nélkül néhány film, amiben csak annyi a közös, hogy nincs bennük testmozgás!

A fülke

Egy telefonfülke fizikai adottságaiból fakadó ismérve, hogy nem igazán lehet benne tornagyakorlatokat végezni. Joel Schumacher Colin Farrellt zárta be a film egész idejére egy fülkébe, ám hiába játszódik kevesebb mint egy négyzetméteren az egész film, bravúros, mennyire izgalmas és idegőrlő film A fülke.

Gyilkosság az Orient Expresszen

Vannak, akik a helyváltoztatást nagyon okosan vonattal oldják meg, nehogy gyaloglással, esetleg biciklizéssel terheljék testüket. Igaz, egy gyilkosság meglehetősen sok kalóriát elégethet, Agatha Christie története azonban néhány négyzetméteren játszódik – csak Poirot tornáztatja bőszen a kis szürke agysejtjeit.

A legsötétebb óra

Bár a második világháború rengeteg izmot megmozgatott, Winston Churchill inkább az agytekervényeivel végezte el a kemény munkát. Ez is bizonyítja, hogy a háborúkat elsősorban a nagy koponyák vívják – ebben az esetben egy föld alatti teremben, szivarral a kézben. Gary Oldman pedig tökéletesen fel is vette ezt a pózt, Oscart is hozott neki az év.

Egy szent szarvas meggyilkolása

Akármennyire is komoly vadászatot sejtet a cím, valójában szó sincs semmilyen szarvasgyilkolásról. Jorgos Lanthimos munkásságát ismerve (ő jegyzi a remek Lobstert és a lélekgyötrő Kynodontast is) az erős szimbolizmusban és a beteg jelzőben biztosak lehetünk, az Egy szent szarvas meggyilkolása viszont még a kritikusokat is megosztotta. Sokan éltették az alkotást, elsősorban Colin Farrell, Nicole Kidman és főleg Barry Keoghan alakítását, mások viszont a túlzott öncélúságot rótták fel neki.

Floridai álom

Aki a címről a Kaliforniai álom rengeteg táncjelenetére asszociál, és már izzadva masszírozza a mellkasát, az megnyugodhat: a Floridai álomnak köze sincs Emma Stone-ékhoz, és a túlzott mozgáshoz se. Sean S. Barker egy függetlenfilmes, aki azzal szerzett hírnevet, hogy előszeretettel forgat iPhone-nal filmeket. A Kaliforniai álomban ugyan már csak az utolsó jelenet telefonos felvétel, de nem is ez a fontos: egy nagyon hangulatos tabló a Disneyland árnyékában tengődő elveszett lelkekről.

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Képek forrása: Element Pictures, Christine Loss - © 2002 - Twentieth Century Fox, Jack English - © 2017 FOCUS FEATURES LLC.

Filmek Neked!

Floridai álom

Színes, magyarul beszélő, amerikai dráma (2017)

127 óra

Színes, magyarul beszélő, amerikai-angol életrajzi dráma (2010)

Egy szent szarvas meggyilkolása

Angol-ír thriller (2017)

Apróláb

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)