Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Már tudjuk, mit csinál Havas Jon a Trónok harca hatodik évadjában

  • TV GO
  • 2015. 11. 18., 18:30
  • Trónok harca

A népszerű fantasysorozat következő szezonjának egy nemrégiben forgatott jelenetében négy fontos karakter ad csúcstalálkozót egymásnak, és egy különös lény is felbukkan.

A Watchers on the Wall exkluzív értesülései szerint (melyek az írországi forgatási helyszínen tartózkodó források jelentésein alapulnak) a stáb nemrégiben egy Deresben játszódó képsort próbált el és rögzített a Belfast közelében lévő forgatási helyszínen.

A Stark ház székhelyének udvarán jelen volt Havas Jon, Ramsay Bolton, Sansa és Kisujj is. Az eleve feszült légkört pedig hamarosan egy óriás megjelenése zavarja meg a kapuknál, akit a bent tartózkodóknak kell legyűrniük. A jelenet minden bizonnyal szorosan összefügg azzal a korábban kiszivárgott résszel, aminek forgatásában a felsoroltak közül többen is részt vettek.

Havas Jon ereje teljében (Forrás: HBO)

Egy nagy csatajelenetről van szó, ami a Havas Jon által vezetett Vadak és a Ramsay Bolton által vezetett északiak között zajlik, és Sansa Stark is nyomon követi. Havas Jon oldalán pedig legalább egy óriás is részt vesz a küzdelemben. Mindez talán arra utal, hogy Jon jogot formál saját maga, esetleg Sansa nevében Deresre, hiszen korábban napvilágot látott egy árulkodó fotó is, amin a karaktert alakító színész egy olyan ruhát visel, amilyet utoljára Észak korábbi királyán, Havas Jon elhalálozott féltestvérén, Robb Starkon láthattunk.

Sansa Stark és Ramsey Bolton is fontos szerephez jutnak. Ismét. (Forrás: HBO)

Az, hogy a népszerű fantasysorozat ötödik évadjának végén meghalni látszó Havas Jon visszatér halottaiból, már egy jó ideje egyre egyértelműbbnek tűnik az apránként kiszivárgó információk alapján. Az új értesülések azonban mindenképpen érdekes újdonságnak számítanak a rajongók számára, akiknek még egészen jövő tavaszig kell várniuk a folytatásra, így érthető, hogy ki vannak éhezve minden kisebb-nagyobb szenzációra.

TOVÁBBI OLVASNIVALÓK:

- Hatalmas titkot leplezhet le Havas Jon új ruhája
- Azt már biztosan tudjuk, kik halottak a Trónok harcában
- Ki Havas Jon anyja? Itt a legjobb Trónok harca teória

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: HBO

Kategóriák: Trónok harca

Filmek Neked!

Dark Places

Színes, magyarul beszélő, francia dráma (2015)

Éjjeli féreg

Színes, szinkronizált, amerikai krimi-dráma (2014)

Focus - A látszat csal

Színes, magyarul beszélő, amerikai krimi-vígjáték (2015)

Nagyfiúk

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2010)