Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Végre egybekelt Hollywood legmenőbb álompárja

  • TV GO
  • 2015. 11. 23., 14:50

November 22-én szerencsésen lezajlott az év esküvője: összeházasodott Sofía Vergara és Joe Manganiello. Nézze meg a lagzin készült legszebb képeket!

Ahogy azt már jó előre tudni lehetett, a nagy eseményt Floridában, a Breakers Palm Beach luxusszállodában tartották, nagy számú vendégsereg részvételével.

Vergara egy Zuhair Murad tervezte esküvői ruhában állt az oltár elé, olyan jeles meghívottak jelenlétében, mint Reese Witherspoon (a színésznő Csábítunk és védünk-beli partnernője), Channing Tatum vagy felesége, Jenna Dewan Tatum. A mulatság pedig már egy nappal korábban, szombaton megkezdődött: az ifjú pár akkor tartotta a próbavacsorát, Manganiello pedig még szerenádot is adott arájának.

(Forrás: instagram.com/sofiavergara)

(Forrás: instagram.com/sofiavergara)

Vergarát másnap 23 éves fia, Manolo adta át a vőlegénynek, és szerencsére a ceremónián és a lagzin készült képekre sem kellett sokat várnunk, hiszen a színésznő máris feltöltötte őket Instagramjára. A fotókon láthatjuk, ahogy az ifjú pár a pap előtt áll, egymás kezét fogva távozik, táncol vagy épp szerelmesen néz egymás szemébe, de olyan képek is vannak, ahol Vergara bulizik vagy egy csecsemőt tart a karjában.

(Forrás: instagram.com/sofiavergara)

(Forrás: instagram.com/sofiavergara)

A Vergara/Manganiello esküvőre közel egy évet kellett várni, hiszen a jóképű színész tavaly decemberben kérte meg kedvese kezét egy hawaii vakáción. A két szerelmest a színésznő Modern család-beli kollégája, Jesse Tyler Ferguson mutatta be egymásnak, és tavaly júliusban kezdtek el randizni. A hírek szerint a friss házasoknak nem lesz idejük hosszú nászútra menni, mert a színésznőnek hamar vissza kell térnie a munkához. Viszont állítólag minél előbb szeretné gyermekkel megajándékozni férjét.

(Forrás: instagram.com/sofiavergara)

(Forrás: instagram.com/sofiavergara)

(Forrás: instagram.com/sofiavergara)

A SZTÁRPÁR FILMJEI A TV GO-N:

- Bérgavallér
- A séf
- Magic Mike XXL
- Szabotázs

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Araya Diaz / Getty Images NA / AFP

Filmek Neked!

Who Am I - Egy rendszer sincs biztonságban (feliratos)

Színes, feliratos, német thriller (2014)

Magic Mike XXL

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2015)

Aranyhaj és a nagy gubanc

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2010)

Graffaló és barátai

Színes, magyarul beszélő, angol-német családi animációs film (2009)